Klaar voor de volgende aflevering van Game of Thrones? Het belooft een dubbele dosis koude ellende te worden. Check hier (spoiler alert!) alvast de eerste foto’s!

Article continues after the ad

Jij = Heilig boontje

Traditiegetrouw gooit HBO er iedere week er een serie fotootjes uit van de komende aflevering. Aangezien jij niet downloadt (goed zo) en dus niks hebt meegekregen van de onfortuinlijke dwaas die per ongeluk aflevering 6 al online zette, zijn deze foto’s ongetwijfeld een welkome verrassing.

Beyond the Wall

De aflevering heet ‘Beyond the Wall’ en focust zich vooral op Jon Snow en zijn bij elkaar geraapte Suicide Squad die (tegen alle logica in) richting het noorden trekken om een White Walker te vangen. Hiermee hopen ze Cersei te kunnen overtuigen dat de lopende, azuurblauwe, ondode gedrochten echt zijn en dat het belangrijk is om nu in te grijpen, voordat het te laat is.

Wie gaat er dood?

Kortom: het belooft een intense aflevering te worden, waarbij er ongetwijfeld een belangrijk personage het tijdelijke met het eeuwige gaat verwisselen. Op wie zetten jullie je geld in? Wij weten (en durven) het nog niet. Check hierboven trouwens alvast een korte preview.