Komende Halloween maakt Robert Englund een comeback als Freddy Krueger. En zo te zien past de rol hem nog steeds als een handschoen!

Article continues after the ad

Stiekem

Vorige maand werd bekend dat Robert Englund opnieuw in de versleten trui van Freddy Krueger zal kruipen. Het betreft hier niet de onvermijdelijke reboot van de A Nightmare On Elm Street-reeks, maar een gastrol in de sitcom The Goldbergs! In de Halloween-aflevering, met de veelzeggende titel 'Mister Knifey-Hands', ontdekt Beverly (Wendi McLendon-Covey) dat Adam (Sean Giambrone) stiekem heeft gekeken naar A Nightmare on Elm Street. Voor ze het weet, wordt Beverly echter zelf geplaagd door griezelige dromen…

Verminkt

In aanloop naar de bijzondere aflevering, heeft de Amerikaanse televisiezender ABC een aantal foto’s vrijgegeven waarop Englund in vol Freddy-ornaat te zien is. En ondanks dat het alweer vijftien jaar geleden is dat de acteur in de verminkte huid kroop van de sadistische seriemoordenaar, lijkt het alsof hij nooit is weggeweest!

De Halloween-aflevering van The Goldbergs wordt op 24 oktober vertoond in Amerika. Het is helaas nog niet bekend wanneer ‘Mister Knifey-Hands’ in Nederland te zien zal zijn.