De film Assassin's Creed, gebaseerd op de wereldwijd populaire videogame, is een van de releases waar erg naar uitgekeken wordt. De makers hebben nu nieuwe, mysterieuze foto's vrijgegeven.

Article continues after the ad

Michael Fassbender is zowel producer van als hoofdrolspeler in de verfilming van een van de meest succesvolle gamereeksen ter wereld, een project waar hij al jaren vol passie mee bezig is. Naast Fassbender zijn ook Marion Cotillard, Jeremy Irons, Ariane Labed, Michael K. Williamas en Brendan Gleeson te zien in Assassin's Creed.

Assassin's Creed

Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieus en geheim genootschap, de zogenaamde Assassins. Hij vergaart een grote hoeveelheid kennis en doet ongelofelijke vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

Assassin's Creed draait vanaf 5 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen.