Angelina Jolie in Maleficent op Disney+

Fans van Angelina Jolie zijn bij Disney+ aan het juiste adres voor de nieuwste film van deze adembenemende actrice. Jolie speelt namelijk een van de hoofdrollen in The One and Only Ivan, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van K.A. Applegate. De enige, echte Ivan waar het boek zijn naam aan dankt is een gorilla die jarenlang als attractie wordt gehouden in een winkelcentrum. Wanneer een jong olifantje hetzelfde lot te wachten staat, besluit Ivan in opstand te komen.
 


Olifant

Angelina Jolie speelt in The One and Only Ivan de rol van Stella, een volwassen olifant die samen met Ivan gevangen wordt gehouden in het winkelcentrum. Dat betekent trouwens dat de Oscarwinnares uit Maleficent alleen te horen is in deze combinatie van live-action en animatie. Op de cast valt sowieso weinig af te dingen: naast Jolie zijn er ook belangrijke rollen weggelegd voor Sam Rockwell (Jojo Rabbit), Helen Mirren (Hobbs & Shaw) en Bryan Cranston (Breaking Bad). Nu maar hopen dat deze exclusieve Disney+-film beter wordt ontvangen dan Artemis Fowl!

The One and Only Ivan zou oorspronkelijk komende zomer in de bioscopen draaien. Deze film zal nu echter in augustus exclusief op Disney+ verschijnen.

Article continues after the ad