Falcon And The Winter Soldier is eerder op Disney+ te zien dan iedereen dacht!

Productie rond Disney+-serie The Falcon and The Winter Soldier, de allereerste MCU-serie voor de streamingdienst, lag even stil door corona, maar als het goed is komt daar binnenkort verandering in. Er zijn nu wel héél intrigerende beelden opgedoken van de opnames voordat ze stil kwamen liggen.

Article continues after the ad

In de beelden - die je hier kunt checken - zien we hoe de nieuwe Captain America ogenschijnlijk samenwerkt met Winter Soldier Bucky Barnes (Sebastian Stan). We vertelden je al eerder over John Walker, gespeeld door Wyatt Russel (zoon van Kurt Russel en Goldie Hawn). In de comics wordt hij door de overheid ingehuurd als nieuwe Captain America na Steve Rogers' exit.

US Agent

Hij staat daar ook bekend als US Agent en vocht niet altijd mee met de good guys. Aan de beelden te zien lijkt hij in ieder geval in déze scènes wel aan de kant van Bucky en Sam Wilson (Anthony Mackie) te staan. Al moeten we ook weer niet te vroeg juichen. Zo speelt Zemo (Daniël Bruhl) uit Captain America: Civil War ook hier een rol en zoals we weten is die een koning in manipulatie.

Releasedate

Naar het schijnt hoeven de makers nog maar negen dagen te draaien in Tsjechië en dan zitten de opnames erop. Eerder zette Disney met The Falcon and the Winter Soldier in op een releasedate ergens in augustus 2020. Maar door de corona-vertraging is het niet zeker of die datum nog reëel is. Dat ligt er maar net aan hoeveel post-production en editing al gedaan is. Het is nu wachten op een eerste échte trailer zodat we eindelijk een béétje weten wat we kunnen verwachten van deze serie!