Emma Stone als Cruella de Vil in 101 Dalmatiens live action remake

De eerste trailer deed ons eigenlijk best wel wat sympathie voelen voor Cruella de Vil… Na het zien van de tweede trailer voor de live-action-film weten we echter weer precies wat het Disney-personage uit 101 Dalmatiërs ook alweer zo gevreesd maakte!

Cruella zit achter de dalmatiërs aan

Disney komt met de tweede trailer voor Cruella, de aankomende live-action-remake van 101 Dalmatiërs. Zoals de titel al doet vermoeden, plaatst de film slechterik Cruella de Vil in het middelpunt. Emma Stone is te zien als modeontwerpster Estella, die het wanhopig graag wil maken in de mode-industrie. Helaas maakt haar baas, barones Von Hellman (Emma Thompson), haar het leven zuur. Gedreven door haar ambitie en getergd door haar baas besluit Estella haar kwaadaardige kant te omarmen... En daarmee is Cruella de Vil geboren! Zij besluit niet alleen de strijd aan te binden met de barones, maar ook meteen haar geliefde dalmatiërs te stelen.

Creualla staat vanaf 28 mei op Disney+

Cruella is vanaf 28 mei te zien op Disney+. Net als bij Mulan, Raya and the Dragon en - zoals laatst duidelijk werd - ook Black Widow moet je om de film te zien alleen wel extra betalen. Mogelijk is de film ook te zien in de bioscopen, maar dat valt dankzij corona natuurlijk weinig echte duidelijkheid over te geven.

Article continues after the ad

Nu al wat leuks kijken op Disney+? Dit zijn wat ons betreft de beste films op het platform.

 

 Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: