Marvel Studio’s heeft een nieuwe Captain Marvel-teaser onthuld, en 6 maart kan voor ons niet snel genoeg komen! Vorige week kregen we ook al een korte teaser, maar deze is veel uitgebreider. De highlight van de spot is toch wel het moment dat Phil Coulson aan Nick Fury vraagt of hij meer superhelden zoals Carol kan vinden.

Article continues after the ad

Het antwoord op de vraag van Coulson is natuurlijk ja, want Fury vindt uiteindelijk Captain America, Iron Man en nog meer superhelden waardoor The Avengers gevormd worden. Verder zien we in de teaser veel humor, meer dan dat we tot nu toe hebben gezien. Bekijk hierdonder de trailer.

Captain America

De film speelt zich af in de jaren 90. Carol Danvers is een voormalige Air Force-piloot met speciale krachten. Zij is de eerste superheld die Nick Fury ontmoet. Fury is op dit moment nog een low-level S.H.I.E.L.D. agent en nadat ze hem al haar krachten laat zien, beginnen Fury en Coulson zich af te vragen of er misschien meer helden zoals haar bestaan.

Nieuwe posters

Dolby 3D, IMAX, Disney en Marvel plaatsten gisteren ook drie nieuwe posters voor de Captain Marvel-film, om de aankomende release te vieren. Op de posters zien we de afgetrainde Brie Larson als Carol. Bekijk ze hieronder.