Klap eens in je handjes voor Warner Bros., want de filmgigant blijft ons maar verblijden met teasers, trailers en tipjes van sluiers van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. In de nieuwste video-aanwinst draait het volledig om Obscurial Credence (Ezra Miller).

De grootste openbaring? Eigenlijk is Credence Barebone dé spil die het hele verhaal van de Fantastic Beasts-film in gang zet. "De reden dat iedereen naar Parijs gaat is eigenlijk Credence", vertelt J.K. Rowling in de video. Credence zegt in de video: "Ik wil weten wie ik ben", waarop Dumbledore (Jude Law) tegen Newt Scamander (Eddie Redmayne) zegt: "Credence weet misschien nog niet wie hij is, maar hij moet gevonden worden." En Grindelwald hoopt uiteraard dat die zoektocht naar hem leidt.

Het lijkt er dus op dat Credence dé sleutel voor het 'succes' van Grindelwald is en dat Newt Scamander dus moet proberen om eerder bij de knul te komen dan de duistere tovenaar. Credence zelf zal meer bezig zijn met het ontdekken van zijn biologische ouders, aangezien hij is opgevoed door een pleegmoeder en op zoek is naar zijn ware identiteit.

Article continues after the ad

De video komt net na het nieuws dat Ezra's film The Flash vertraagd wordt, omdat Ezra te druk bezig is met de Fantastic Beasts-franchise.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait vanaf 14 november in de bioscoop.