Nog ruim een maand wachten en dan begint eindelijk het achtste seizoen van The Walking Dead. Om je alvast wat in lugubere zombie-sferen te brengen zijn er nieuwe beelden vrijgegeven.

Article continues after the ad

Beste ooit

Volgens acteur Ross Marquand, die de rol van Aaron speelt, wordt het achtste seizoen van The Walking Dead het beste seizoen ooit. En gelet op de nieuwe teaser lijkt die belofte niet van de lucht.

Bloed, zweet, explosies, brullende tijgers en schedels die met een hakbijl bewerkt worden; het komt allemaal in een aangenaam tempo voorbij. Inderdaad, de teaser doet weer exact wat-ie moet doen: lekker maken!

38 Nachtjes

Kun je na het zien van bovenstaande video eigenlijk niet meer wachten tot het weer begint? Dan heb je pech (sorry). 23 oktober gaat The Walking Dead pas verder op Fox (22 oktober in Amerika). Dat is nog 38 nachtjes slapen.

Dat had overigens nog erger gekund! De opnames zijn afgelopen week namelijk enige tijd stilgelegd toen oorkaan Irma over de staat Georgia, waar de serie opgenomen wordt, raasde. De première van het nieuwe seizoen kwam hierdoor gelukkig niet in gevaar.