Wat is dit?! De overgebleven talenten in The Voice of Holland krijgen te maken met gewijzigde spelregels tijdens de volgende fase van de talentenjacht. Hun coaches mogen tijdens de battles onbeperkt weggestemde talenten van elkaar stelen.

Article continues after the ad

Wegkapen

Nieuw in dit zevende seizoen is dat Ali B, Sanne Hans en de nieuwkomers Guus Meeuwis en Waylon net zo veel afgevallen talenten van elkaar mogen stelen als ze willen. In voorgaande seizoenen mochten coaches tijdens de battles slechts één talent stelen als die door zijn of haar coach naar huis werd gestuurd.

Ze mogen echter maar één gestolen kandidaat meenemen naar the knockouts, maakte RTL woensdag bekend. "Dit betekent dat de talenten die gestolen zijn nog niet direct veilig zijn. Wordt er een ander gestolen, dan ligt het talent er alsnog uit'', valt in de gewijzigde spelregels te lezen.

Knockouts

Er zijn nog vijftig talenten in de race, tien meer dan vorig seizoen. De coaches mogen elk zeven talenten meenemen naar the knockouts. De battles beginnen vrijdag. In totaal worden erin drie afleveringen 24 battles uitgevochten. De presentatie van the Battles is in handen van Martijn Krabbé.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!