WIDM, tattoos, Rob

Wie is de Mol?-presentator Rik van de Westelaken komt met een zorgwekkende, maar begrijpelijke update rondom het nieuwe seizoen. De kans dat alles op rolletjes loopt is vanwege de coronacrisis héél klein.

Article continues after the ad

"We zijn natuurlijk bezig met een nieuwe editie maar alles ligt stil op dit moment", zei Rik zaterdagavond in het NPO Radio 1-programma Proost. "Dus ook voor ons is het nu vrede hebben met het lot."

Opnames

De nieuwe Mol - opvolger van huidige saboteur Rob Dekay - zou eigenlijk in mei 'losgelaten' worden tijdens de opnames, samen met 9 andere BN'ers. Het is onbekend of die reis naar het voor ons onbekende land überhaupt nog wel door kan gaan. Eerder zaterdag deelde vaste WIDM-regisseur Rick McCullough al zijn frustratie op Instagram. Hieruit blijkt dat het filmen écht op de tocht staat "Er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. zo! dat is er uit."


Extra editie

Gelukkig is er ook goed nieuws! Tijdens de afgelopen finale kondigde Rik aan dat er vanwege het 20ste jubileumjaar een extra seizoen tussendoor komt. Die zendt NPO 1 waarschijnlijk na de zomer uit. En, nog beter nieuws: dat seizoen is al opgenomen! Rik: "De extra editie, het cadeau van ons aan de kijker, is gelukkig al opgenomen. Daar zijn we nu druk mee bezig om dat klaar te maken voor uitzending".