Temptation Island-presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder

Slecht nieuws voor de reguliere editie van Temptation Island, de keiplezante co-productie met onze Belgische vrienden. Zendergroep SBS (de Belgische versie) lanceerde dit jaar geen kandidatenoproep en... Temptation kan natuurlijk niet zonder koppeltjes en verleiders!

Article continues after the ad

SBS-woordvoerster Barbara Salomon bevestigt aan Het Laatste Nieuws dat er begin 2021 in ieder geval géén nieuwe reeks op tv komt. De reden kun je vast wel raden. Inderdaad: er spelen nog te veel coronarisico's. En aangezien de Nederlanders altijd met de Belgen samenwerken voor de reguliere Temptation, kunnen we er voorzichtig vanuit gaan dat ook wij véél langer moeten wachten voordat we weer mee kunnen genieten op RTL 5 en Videoland.

Wanneer dan?

Volgens Het Laatste Nieuws houdt SBS de optie open dat er in het najaar van 2021 alsnog een Temptation-seizoen komt, maar wat de productie betreft? Die ligt voorlopig nog wel stil, zo lijkt het. RTL heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

VIPS en Love Island

Wat betreft zwoele reality komen we binnenkort nog wel aan onze trekken. Zo start op 31 augustus een nieuw seizoen van Love Island in een gloednieuwe villa. En qua Temptation ligt ook weer niet alles in duigen. Naar alle waarschijnlijkheid gaan de opnames voor een nieuwe reeks van de VIP-editie nog ergens dit jaar van start!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LoveIsland seizoen 2 gaat plaatsvinden in een NIEUWE VILLA! 😍 #hyped

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op