Rijke mensen wisselen van plek met minderbedeelde Nederlanders. Het populaire Steenrijk, Straatarm keert binnenkort terug op SBS6!

Article continues after the ad

Armere gezinnen kijken hun ogen uit in villawijken, en voor de rijke deelnemers is de sociale huur meestal ook even wennen. Steenrijk, Straatarm geeft een mooie inkijk in het leven van mensen in drastisch verschillende omstandigheden.

Uit de eerste reeks Steenrijk, Straatarm hebben we voornamelijk Frank en Rogier onthouden! Het vrolijke bemiddelde stel ruilde van inkomen met de alleenstaande moeder Sabine (met haar pornobed), die geen idee had wat ze met al dat geld moest doen.

Paleis Voor Een Prikkie

De twee redden zich op een beperkt budget boven verwachting goed. Ze maakten er zelfs een sport van om bij de kringloopwinkel af te dingen. Dit is waarschijnlijk de reden dat ze binnenkort hun eigen programma krijgen. In Paleis Voor Een Prikkie helpen ze minderbedeelde Nederlanders om voor 250 euro hun huis te restylen!

Steenrijk, Straatarm is vanaf 6 december terug bij SBS6. De eerste aflevering is een terugblik op het eerste seizoen. Sabine vertelt ondermeer hoe de uitzending met Frank en Rogier haar leven heeft veranderd. De tweede uitzending is weer als vanouds. De puissant rijke familie Grégoire verruilt de villa in Laren voor de kleine huurwing van de familie Hovestad. Kunnen de families uit de voeten met elkaars onder- en inkomen?

Paleis Voor Een Prikkie zie je vanaf 11 januari op dezelfde zender.