Het 21ste seizoen van de animatieserie South Park is vanaf 14 september te zien op Comedy Central. Méér absurde avonturen van Cartman, Kyle, Stan en Kenny!

Article continues after the ad

De trailer van het nieuwe seizoen South Park werd eerder deze week al gedropt, in de vorm van een videoclip voor Montell Jordan’s This is How We Do It. Nu is er dus de... trailer van de teaser van de teasertrailer, etcetera.

Classic South Park

De oplettende kijker zag dat er geen nieuwe beelden te zien zijn in deze én de vorige teaser. Dat komt doordat South Park zo kort mogelijk voor de uitzending gemaakt wordt. Met deze aanpak zit de animatieserie bovenop de actualiteit!

Het nieuwe seizoen draait trouwens niet meer om de Amerikaanse president Donald Trump. Volgens South Park-bedenkers Matt Stone en Trey Parker heeft de werkelijkheid de politieke satire definitief ingehaald. Verwacht dus meer ‘klassieke’ afleveringen, waarin de vriendenclub gewoon vreemde avonturen beleeft. Hoewel ‘gewoon’ altijd erg relatief is in South Park.

South Park is vanaf 14 september te zien op Comedy Central. Elke donderdag staat er om 21:30 een nieuwe aflevering voor je klaar.