De dokteren in het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy krijgen te maken met het coronavirus. Krista Vernoff, de producent van de ziekenhuisserie, is van mening dat de serie zijn verantwoordelijkheid moet nemen en het thema moet aansnijden.

Grey's Anatomy seizoen 17 in de maak

Grey’s Anatomy-producent Krista Vernoff heeft (via Entertainment Tonight) laten weten dat de serie zeker iets zal doen met de uitbraak van het coronavirus: “Je kunt geen langlopende ziekenhuisserie zijn zonder iets te doen met het medische verhaal van onze tijd.” De schrijvers zijn zelfs al druk aan het werk! Daarbij worden ze (net als altijd) bijgestaan door echte dokteren. En dat was ook voor de dokteren enorm heftig: "Het is dan de eerste keer dat ze deze verhalen delen. Ze trilden, konden hun  tranen nauwelijks bedwingen, waren bleek en praatten erover alsof het een oorlog was", aldus Vernoff.

Humor en romantiek blijven ook belangrijk

Uiteraard moet er in Grey’s Anatomy eveneens ruimte blijven voor de vrolijke noot. Vernoff spreekt daar zodoende ook met de schrijvers over: “Onze gesprekken gaan constant over hoe we de humor en romantiek levend houden terwijl we deze zeer pijnlijke verhalen vertellen."

Article continues after the ad

Helaas moeten de opnames van het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy nog beginnen. We durven je zodoende ook niet te vertellen wanneer je de nieuwe afleveringen op tv mag verwachten… Wel hebben we nog wat toplijstjes voor je in de aanbieding! Dit zijn bijvoorbeeld de real life-liefjes van de acteurs. Of wat denk je van dit lijstje met de meest heftige sterfgevallen in de serie… We sluiten ten slotte graag af met de meest irritante Grey’s Anatomy-personages ever.