Goed nieuws, fans van Flikken Rotterdam! Het tweede seizoen start een week eerder, op 15 september welteverstaan.

Article continues after the ad

Opnames in volle gang

Het heugelijke nieuws komt van de Facebook-pagina van de politieserie. De opnames voor het tweede seizoen zijn inmiddels in volle gang. Over het plot is nog niet gek veel bekend, maar op de Instagram van Flikken Rotterdam kun je wel genieten van een paar toffe achter-de-schermen-kiekjes. Zo zien we snelle bolides, motorbendes en natuurlijk een hele hoop politie!

Spin-off

Flikken Rotterdam is een spin-off van de mega populaire serie Flikken Maastricht, die zelf weer een spin-off is van de Vlaamse serie Flikken. Maastricht trekt gemiddeld bijna 2 miljoen kijkers, maar Rotterdam doet het ook niet onverdienstelijk: die zitten inmiddels (inclusief on demand-kijkers) op een miljoen per aflevering. Bepaald geen kattenpis dus.

Hoofdrollen

De hoofdrollen in Flikken Rotterdam zijn voor Mark van Eeuwen, Huub Stapel, Maartje van de Wetering, Cees Geel en Maryam Hassouni. De vijf zijn in het nieuwe seizoen allemaal weer van de partij. Victor Reinier, die een hoofdrol heeft in Flikken Maastricht, regisseerde een aantal afleveringen van de spin-off.