Sex and the City met o.a. Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall

Sex and the City krijgt er een nieuw personage bij en dat is niemand minder dan Che Diaz, een non-binaire, queer stand-up comedian! Dit personage wordt gespeeld door actrice Sara Ramirez.

Dat laat The New York Post weten. Sara wil, net als hun personage Che, genderneutraal worden aangesproken. Zender HBO, die de reboot And Just Like That… uitzendt, zegt dat Sara geknipt is voor deze rol. “We zijn ontzettend blij om hen te mogen verwelkomen bij ‘de familie’.

‘Grote persoonlijkheid’

Che Diaz presenteert een podcast waarbij Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker, vaak aanschuift. Een woordvoerder van HBO vertelt dat Che een grote persoonlijkheid is met een groot hart en een goed gevoel voor humor. “Hun podcast besteedt veel tijd aan de rol van gender in onze levens en is daardoor zeer populair. Die zal de drie dames Carrie, Miranda en Charlotte hierover zeker kunnen bijspijkeren qua kennis.

Article continues after the ad

Oude bekenden

Naast nieuwe gezichten kunnen we ook wat oude bekenden verwelkomen in de reboot. Naast David Eigenberg (Steve Brady) en John Corbett (Aidan Shaw) zien we ook drie van de vier New Yorkse vriendinnen terug. Alleen Samantha, gespeeld door Kim Cattrall, keert niet terug in de reboot. Zij heeft naar verluidt flinke ruzie met Sarah Jessica Parker.

Opnames

And Just Like That... gaat vooral over de levens van Carrie, Miranda en Charlotte als vijftigers. In totaal worden er 10 afleveringen gedraaid van 30 minuten en die opnames gaan al bijna van start. Ze vinden deze zomer plaats in New York!

De releasedatum van And Just Like That… is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.