Astrid Joosten en Paul de Leeuw

Gisteren introduceerde talkshow Op1 weer een nieuw duo, niemand minder dan Paul de Leeuw en Astrid Joosten. Dan is het altijd nog maar even afwachten hoe het gaat uitpakken. In hun geval: vrij goed, als we de eerste reacties mogen geloven.

Article continues after the ad

De twee 'tv-veteranen' trapten af met een gevarieerde uitzending. Van een politiek interview (Klaas Dijkhoff) tot een emotioneel en aangrijpend interview en optreden (Rob de Nijs) - het zat er allemaal in. Hoewel er natuurlijk altijd kritiek komt, klonk twitter toch vrij positief!

Reacties op Astrid en Paul

Er stroomt heel veel lof binnen. "Mogen Astrid Joosten en Paul de Leeuw elke dag? Wat een verademing", vindt één kijker. De manier waarop de twee het luchtig hielden, maar tegelijkertijd ook wel de diepte in gingen, wordt geprezen. "Een fijne mix van serieus en speels. Gewoon lekker ontspannen en ook betrokken interviewen", zo klinkt het in de reacties. En ook: "met humor en diepgang." Hieronder een greep uit de reacties.


Rob de Nijs

De twee kregen ook vooral veel lof voor hun gesprek met Rob de Nijs, die aan de ziekte van Parkinson lijdt en een nieuwe cd maakte. Blof-zanger Paskal Jakobsen schoof ook aan. Hij schreef een nummer voor Rob en ging die vervolgens ook zingen met Danny Vera. Rob zong zelfs nog wat stukken mee, wat het uiteraard alleen maar emotioneler maakte.