Chapelwaite, The New Nurses, Den Skyldige

Het aanbod van december is erg schaars, maar de nieuwe titels op Ziggo Movies & Series XL zijn wel heel erg goed, zoals de moderne klassieker Den Skyldige en de griezelige serie Chapelwaite

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple Podcasts.

Series

 

Grow (seizoen 1)

Deze Deense misdaadserie liet zich inspireren door de Italiaanse hit Gomorra en gaat over twee broers die recht tegenover elkaar komen te staan. Beurshandelaar Adam (Andreas Jessen) raakt betrokken bij drugshandel en ziet dit als een manier om snel geld te verdienen. Hij komt daardoor in het vizier van zijn broer Jakob (Sebastian Jessen), die bij de politie werkt.  

Article continues after the ad

Grow is vanaf 2 december te zien op Ziggo Movies & Series XL.

 

The New Nurses (seizoen 4)

In de jaren 50 werden mannen voor het eerst toegelaten tot een verpleegopleiding en dat leidde natuurlijk tot heel veel gedoe. De Deense dramaserie The New Nurses (Sygeplejeskolen) draait om een gemixte klas met jonge verpleegkundigen, die in het vierde seizoen te maken krijgen met een strenge lerares.

Het vierde seizoen van The New Nurses is vanaf 10 december te zien op Ziggo Movies & Series XL.

 

Chapelwaite (seizoen 1)

De griezelige serie Chapelwaite is gebaseerd op Stephen King’s korte verhaal Jerusalem’s Lot en gaat over kapitein Charles Boone (Adrien Brody), die met zijn kinderen terugkeert naar zijn ouderlijk huis. Hier moet hij zijn duistere familiegeschiedenis onder ogen komen.

Chapelwaite is vanaf 13 december te zien op Ziggo Movies & Series XL.

 

Films

 

The Foreigner (2017)

Jackie Chan staat bekend vanwege zijn extreme stunts in komische actiefilms, maar in The Foreigner speelt hij voor de verandering een serieuze rol. Wanneer zijn dochter omkomt bij een aanslag doet een wanhopige vader er alles aan om de daders te vinden en gaat hij de strijd aan met een onbetrouwbare politicus (Pierce Brosnan).

The Foreigner is vanaf 8 december te zien op Ziggo Movies & Series XL.

 

Gold (2016)

In dit waargebeurde verhaal gaat zakenman Kenny Wells (Matthew McConaughey) samen met avonturier Michael Acosta (Edgar Ramírez) op zoek naar goud in Indonesië. De mannen vinden de grootste goudader ter wereld en worden in één klap miljardairs. Ze krijgen daardoor veel nieuwe vrienden, maar ook vijanden.

Gold is vanaf 8 december te zien op Ziggo Movies & Series XL.

 

Den Skyldige (2018)

Netflix heeft een remake gemaakt van Den Skyldige, maar het Deense origineel blijft natuurlijk het beste. Politieagent Asger Holm (Jakob Cedergren) wacht op zijn hoorzitting en tot die tijd moet hij werken in de meldkamer van de alarmcentrale. Op zijn laatste dag krijgt Asger een telefoontje van een ontvoerde vrouw en neemt hij grote risico’s om haar te redden.

Den Skyldige is vanaf 8 december te zien op Ziggo Movies & Series XL.

 

 

 

 

 

Raak je niet uitgekeken op het aanbod van Ziggo? Check dan ook de 10 beste films op Ziggo Movies & Series XL en de 10 beste series van de streamingdienst.