Small Axe met John Boyega

Met een gloednieuwe docu over het coronavirus en een aantal oudere series trapt Ziggo Movies & Series XL de maand mei af. Check snel de nieuwe titels die op de streamingdienst verschijnen.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Series

Silent Witness

Na ziekenhuisseries als Grey’s Anatomy en het brandweerdrama Station 19 was het tijd voor een nieuwe afdeling: forensisch onderzoek. In Silent Witness krijgen de wetenschappers persoonlijke en professionele uitdagingen naar hun hoofd geslingerd. We zien criminaliteit door de ogen van forensisch onderzoekers.

Silent Witness seizoen 9 verschijnt 1 mei op Ziggo Movies & Series XL.

Article continues after the ad

 

Small Axe

Small Axe is een miniserie bestaande uit vijf films van regisseur Steve McQueen (12 Years A Slave). Het speelt zich af in de jaren ’70 en ’80 en draait om de Caribische gemeenschap in Groot-Britannië. De verhalen, over onder meer een groep activisten die de strijd aangaat tegen politiegeweld, laten zien dat kleine groepen grote verandering teweeg kunnen brengen. 

Small Axe seizoen 1 verschijnt 1 mei op Ziggo Movies & Series XL.

 

ZeroZeroZero

In ZeroZeroZero volgen we een grote zending cocaïne van de narco broers in Mexico tot Don Minu La Pina, baas van de Italiaanse maffia. Door een gevecht binnen de maffia wordt de drugszending omgeleid via Afrika, waarna ‘ie flinke vertraging oploopt. Dit heeft grote consequenties voor alle betrokken partijen.

ZeroZeroZero verschijnt 1 mei op Ziggo Movies & Series XL.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Van God Los

Losstaande afleveringen vertellen verhalen die geïnspireerd zijn op waargebeurde misdrijven. Van God Los duikt in de criminele wereld van jonge mensen en kijkt naar het verhaal van de dader en het slachtoffer. Waarom begaat iemand een misdrijf en waarom wordt iemand slachtoffer van zoiets gruwelijks?

Van God Los verschijnt 5 mei op Ziggo Movies & Series XL.

 

Coyote

Ben Clemens houdt al jaren het grensgebied tussen de Verenigde Staten en Mexico in de gaten om te voorkomen dat gelukszoekers Amerika binnendringen. Na een trouwe dienst van ruim dertig jaar krijgt het mensensmokkelkartel hem in de gaten. Ze dwingen Ben in een rol die tegen al zijn principes ingaat.

Coyote verschijnt 12 mei op Ziggo Movies & Series XL.

 

War of the Worlds

Het verhaal van War of the Worlds kennen we inmiddels wel: tripods die de wereld verwoesten. Maar deze FOX-serie geeft er zijn eigen draai aan met een The Walking Dead-insteek. Een groep overlevenden moet een team vormen in een apocalyptische wereld. In het tweede seizoen ontdekken ze dat het buitenaards leven helemaal niet zo buitenaards is als ze dachten.

War of the Worlds seizoen 2 verschijnt vanaf 21 mei wekelijks op Ziggo Movies & Series XL.

 

Films

The Last Cruise

Mondkapjes en alsmaar je handen wassen zijn inmiddels een tweede natuur, maar een jaar geleden was dit nog heel anders. Tijdens de eerste uitbraak buiten China kwam het coronavirus terecht op cruiseschip Diamond Princess. Deze documentaire laat met nooit eerder vertoonde beelden zien hoe de passagiers en bemanning kennis maken met het virus en er niet in slagen om het in bedwang te houden.

The Last Cruise verschijnt 6 mei op Ziggo Movies & Series XL.

 

Ben je op zoek naar meer films en series op Ziggo Movies & Series XL? Check hier de Top 10 beste films en de Top 10 beste series die nu op de streamingdienst staan!