Saving Private Ryan, film still

Het is bijna 5 december, dus de verjaardag van de Sint wordt groots gevierd met een paar Sinterklaasfilms. Sla je deze feestdag over? Dan heeft Videoland ook Saving Private Ryan voor je klaarstaan!

Films

Saving Private Ryan

Nu op Videoland

De ultieme Tweede Wereldoorlog-film komt naar Videoland. Een groep soldaten wordt na de invasie op pad gestuurd om parachutist James Ryan (Matt Damon) op te sporen. Nadat zijn drie broers zijn omgekomen is het leger (met Tom Hanks als Captain Miller aan het roer) vastbesloten om de laatste Ryan levend thuis te krijgen.

Brawl in Cell Block 99

Nu op Videoland

Vince Vaughn bewijst in deze crime-thriller dat hij zoveel meer kan dan komedies. Hij is Bradley Thomas, een voormalig boxer die drugskoerier wordt. Een deal loopt slecht af en hij belandt daardoor in de gevangenis. Zijn problemen worden nog groter wanneer een bende zijn vrouw en baby ontvoert.

Vince is ook te zien in Freaky, de horrorfilm die nu in de bioscoop draait. Wij mochten hem en een aantal andere castleden interviewen over de slasher.

Article continues after the ad

Sinterklaas & De Vlucht Door de Lucht

1 december op Videoland

Vader Leon doet er alles aan om zijn verwende dochter Floor tevreden te stellen. De kleine meid wil een zwembad vol gouden munten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de goedheiligman met zijn luchtballon. Zo zie je maar kinderen, nooit instappen bij een vreemde!

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

1 december op Videoland

En nog een film voor 5 december! Deze keer draait het verhaal om Bloem, die helemaal gek is op het paard van Sinterklaas. De lieve Sint laat haar een rondje op zijn paard rijden. Maar tijdens dit ritje verliest Amerigo zijn magische hoefijzer en zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Gaan ze het hoefijzer op tijd vinden?

Series

Into the Dark: Pooka!

1 december op Videoland

Pooka is het speelgoed dat ieder kind voor kerst op zijn verlanglijstje zet. Een acteur mag als vakantiebaantje de mascotte zijn voor het bedrijf. Na het aantrekken van het kostuum komt er een hele nieuwe persoonlijkheid in hem naar boven: eentje die hem verandert in een mega creepy furby.

Wu Tang: an American Saga

3 december op Videoland

De serie volgt de formatie van de New Yorkse rapgroep Wu Tang Clan. Bobby Diggs (Ashton Sanders) probeert een groep jongens van het slechte pad te halen. Daarom begint hij de rapformatie die uiteindelijk een enorm succes zal zijn.

Engel

5 december op Videoland

Engel is een lief en verlegen meisje. Op een dag vindt de jonge meid een klokje. Hiermee kan ze plotseling al haar wensen laten uitkomen. Engel wordt enorm populair, maar maakt dit haar ook echt gelukkig? De familiefilm is gebaseerd op het boek van Isa Hoes, die ook te zien is in de film, en haar dochter Vlinder Kamerling.

Voor nog meer Videoland tips hebben we een lijst met de beste series op de streamingdienst! Zo'n eentje hebben we ook voor films op NetflixDisney+ en Ziggo.