Django Unchained, movie still

Videoland voegt deze week een aantal toffe films toe aan hun streamingdienst, zoals Birdman en Men in Black 3. Op nieuwe series moeten we even wachten, maar gelukkig komt Mocro Maffia seizoen drie volgende week online!

Sinds afgelopen weekend staat Love and Other Drugs online, met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway. Wij zijn wel in voor een beetje liefde op een Blue Monday zoals deze!

Films

Birdman

Nu op Videoland

De Oscarwinnende film Birdman gaat over de aan lagerwal geraakte filmster Riggan Thomson (Michael Keaton). Ooit was hij de iconische superheld Birdman, maar inmiddels is het grote publiek hem vergeten. Riggan kampt met ego- en familieproblemen, terwijl hij ondertussen nog één keer zijn reputatie probeert te herstellen met een Broadway-toneelstuk.

Love and Other Drugs

Nu op Videoland

Maggie en Jamie willen allesbehalve een relatie met elkaar, dus een hoop gezellige avonden it is! Langzamerhand groeit er meer tussen de twee en raken ze verslaafd aan die ene drug: de liefde.

Article continues after the ad

Paradise Drifters

Vanaf 20 januari op Videoland

Drie tieners met flinke problemen, Chloe, Lorenzo en Yousef, komen elkaar tegen. Ze besluiten samen naar het zuiden van Europa te reizen, om zo weer geluk en liefde te vinden. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Bilal Wahib, bekend van Videoland-hitserie Mocro Maffia. Binnenkort is hij ook te zien in de dramaserie Red Light, van Carice van Houten en Halina Reijn.

Men in Black 3

Vanaf 21 januari op Videoland

Guess Who’s Back, Back Again? Men in Black 3 op Videoland! Agent J (wie anders dan de legendarische Will Smith) reist terug in de tijd naar M.I.B. in 1969. Hij wil voorkomen dat zijn vriend, Agent K (Tommy Lee Jones én Josh Brolin als de jonge versie), wordt vermoord.

Django Unchained

Vanaf 22 januari op Videoland

Een van Quentin Tarantino’s meest gewelddadige films staat eind deze week op Videoland. Hierin wordt een slaaf genaamd Django (Jamie Foxx) bevrijd door de premiejager Dr. Schultz (Christoph Waltz). De twee sluiten een verbond: Django vangt boeven voor Schultz, zolang Schultz hem helpt om zijn vrouw terug te vinden.

Ben je na Django Unchained klaar voor nog meer geweld? Check dan onze lijst met de 25 beste actiefilms aller tijden. We hebben ook zo’n lijst voor onze favoriete actiefilms op Netflix!