Taken

Videoland voegde afgelopen week weer leuke films en series toe aan hun platform! Zo volgen we oud-CIA-agent Bryan tijdens zijn vele avonturen in de filmtrilogie Taken en steekt Chantal Janzen de handen uit de mouwen in Chantal Komt Werken. Deze nieuwe titels zijn nu te vinden op Videoland!

Series

Chantal Komt Werken - Seizoen 2

Chantal Janzen heeft zowat alle hoeken van de showbizzwereld gezien en geprobeerd. Ze presenteert, acteert en zingt al haar hele leven en dat ruilt ze nu in voor een dag als kassière... Tja, ieder z'n ding hè. In dit seizoen van Chantal Komt Werken gaat de presentatrice weer een heleboel verschillende banen proberen. Zet 'm op Chantal! Blus de brandjes!

 

Miracle Workers - Seizoen 2

Er is weer een nieuw seizoen van Miracle Workers met Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe. De komedie volgt een compleet ander verhaal dan in seizoen 1. We kijken nu niet meer naar de engelen in de hemel, maar naar de middeleeuwen gewoon op aarde. Lukt het prins Chauncley om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen? Het is makkelijker gezegd dan gedaan... In ieder geval is Daniel Radcliffe weer terug!

 

Lieve Frogers - Seizoen 1

In dit tv-programma helpt de familie Froger met al je verzoekjes en wensen. Van een date voor je opa tot het regelen van oppas voor de kinderen, de Frogers staan voor je klaar!

Article continues after the ad
 

 

Films

The Space Between Us

Als een astronaut op Mars tijdens haar bevallig overlijdt, is de nu net geboren Gardner verplicht om op de planeet te blijven wonen. Hij groeit op met allemaal vragen over aarde en de mensheid. Wanneer hij op het internet een meisje van aarde ontmoet, wil hij niets liever dan naar haar toegaan. Deze droom komt uit! Maar overleeft hij dit grote liefdesavontuur wel?

 

De Taken-trilogie

Deze spannende filmtrilogie is afgelopen week volledig op videoland gezet! Ex-CIA-agent Brian Mills (fantastisch gespeeld door Liam Neeson) zet 3 keer alles op alles om zijn familie te beschermen.

Taken 1

In het eerste deel wordt Brians tienerdochter ontvoerd en moet hij proberen haar te redden uit de klauwen van mensenhandelaren. Lukt het hem zijn dochter te bevrijden voor het te laat is?

 

Taken 2
Liam Neeson krijgt het weer moeilijk als hij en zijn ex-vrouw gevangen worden genomen door een criminele groep. Het is nu aan hun dochter om ze te helpen ontsnappen. Het zit die familie echt niet mee...
 
 
 
Taken 3
Ook in het laatste deel staat Brian een behoorlijk avontuur te wachten. Als zijn ex-vrouw vlak voor hun afspraak vermoord wordt, is hij de hoofdverdachte en pakken ze hem op. Hij ontsnapt en start een zoektocht naar de echte moordenaar. 
 

 

Er zijn nu ook al een heleboel leuke titels op Videoland. Dit zijn de 10 beste die je nu kan vinden op het platform.

Ook Netflix heeft erg veel content erbij gekregen! Hier hebben we de nieuwe titels voor je op een rijtje gezet.