Ben is Back

Wij vertellen wekelijks welke nieuwe titels je niet mag missen op Videoland. Waar ga jij deze week mee beginnen: Peter Hedges dramafilm Ben is Back of de musicalserie Moeder, Ik Wil Bij De Revue?

Films

Ben is Back

Ben is een lieve, charmante jongen die door zijn drugsverslaving in de knoop komt met zichzelf. Rond de kerstdagen wordt hij ontslagen uit de afkickkliniek. Zijn moeder Holly (Julia Roberts) sluit hem met alle liefde weer in haar armen, maar leert ook snel dat hij nog een gevaar is voor zichzelf en haar gezin.

 

Safe

De Russische en Chinese maffia zitten achter één doelwit aan: een 12-jarig meisje genaamd Mei. De jonge dame heeft namelijk een code opgeslagen die een belangrijke kluis kan openen. Gelukkig is daar politieagent Luke Wright (Jason Statham) die haar beschermt tegen al het kwaad.

 

Colette

De jonge plattelandsdame Colette (Keira Knightley) was lekker rebels voor haar tijd. Ze schreef boeken rond 1900, was verliefd op een vrouw en trok vaak genoeg haar mond open tegen echtgenoot Willy. Colette’s sensuele verhalen zijn al snel een hit, wat niet alleen haar werk beïnvloedt maar ook haar huwelijk en de wereld om haar heen.

Article continues after the ad

 

Series

Ambulance UK

Honderden mensen in de omgeving van Manchester bellen dagelijks voor een ambulance. Wat gebeurt er eigenlijk met de mensen aan de andere kant van de lijn? In deze Britse realityserie volg je zowel de medewerkers van de hectische meldkamer als de ambulancediensten op straat.

 

Moeder, Ik Wil Bij De Revue

De Omroep MAX-serie met liedjes van Wim Sonneveld staat eindelijk op Videoland! Het is de jaren 50 en Bob, zoon van een kolenboer op het platteland, is voorbestemd de zaak over te nemen. Maar als hij in de grote stad een revue bezoekt, wil hij nog maar één ding: zelf op de planken staan.

Videoland heeft nog véél meer toffe films en series voor je klaarstaan. De top 10 series zijn te lezen in deze Superguide-lijst! Voor Netflix-filmtips moet je hier zijn.