Daddys Home, Will Ferrell, Mark Wahlberg

Yes! Er staan weer veel nieuwe toptitels op Videoland! Van Daddy’s Home tot de vele wasbordjes in Onze Jongens: dit is er allemaal nieuw op Videoland!

Films

Daddy’s Home

Will Ferrell en Mark Wahlberg in één film is toch gegarandeerd komediesucces? Brad (Will Ferrell) zet alles op alles om een goede stiefvader te zijn voor de kinderen van zijn nieuwe vrouw. Maar als hun echte vader Dusty (Mark Whalberg) plotseling weer in hun leven verschijnt, gooit dat roet in het eten. Dat uh… botst nogal!

 

The Dictator

Dictator Aladeen uit Wadiya reist naar New York om te praten over zijn nucleaire beleid. Maar als hij daar aankomt, wordt hij door zijn eigen onderdanen ontvoerd. Ze zijn het regime van Aladeen beu en willen democratie! Een hilarische komedie met Sacha Baron Cohen in de hoofdrol.

Article continues after the ad
 

Cowboys & Aliens

Soms zegt een titel alles dat je moet weten over een film. Cowboys & Aliens bijvoorbeeld gaat over een strijd tussen cowboys en aliens. In 1873 komt Jake Lonergan (Daniel Craig) aan in het stadje Absolution. Maar hij kan zich helemaal niks meer herinneren van zijn verleden. De stadsbewoners vertrouwen hem voor geen meter, totdat er een alien invasie uitbreekt en Jake de enige is die ze kan redden.

 

Onze Jongens

Schenk een glas wijn in en ga lekker op de bank zitten, want wij hebben je vrijdagavond plannen hier! De gespierde lichamen van Jim Bakkum en zijn aanhang mogen bij ons altijd langskomen. Oh ja, de film heeft daarnaast een verhaal. Jorrit is terug in Nederland en moet zich tegenover zijn zoontje zien te bewijzen, omdat hij al die tijd nergens te bekennen was. En wat ga je dan doen? Strippen natuurlijk!

 

Serie

De Man met de Hamer

Deze Nederlandse dramaserie volgt de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon in de familie De Leeuw. Na 20 jaar weg te zijn geweest, staat zoon Kasper plots op de stoep voor zijn ouderlijk huis. Er lijkt eerst niets aan het handje, maar stukje bij beetje ontrafelen steeds meer geheimen. Waarom ging Kasper 20 jaar geleden eigenlijk weg?

Nog meer kijktips nodig? Hier vind je de allerbeste series die Videoland te bieden heeft! En ook de andere on demand diensten breiden hun filmaanbod uit. Hier vind je de nieuwste aanwinsten van Ziggo, Amazon Prime en Disney+ deze maand!