The Bachelorette

Van de groene ogre familie tot Gaby Blaasers zoektocht naar de ware liefde, Videoland breidt haar aanbod behoorlijk uit deze week! Wij zetten de nieuwe aanwinsten voor je op een rijtje!

 

Films

Shrek 2

Onze groene vriend werd van Netflix verwijderd vorige week, maar hij wordt met open armen ontvangen door Videoland! Shrek gaat samen met zijn liefje Fiona naar het land waar haar moeder en vader koning en koningin zijn, maar ze komen er al snel achter dat niet iedereen er even welkom is…

 

Shrek Forever After

Videoland biedt het volledige verhaal van de ogre familie aan. Ook Shrek Forever After is nu te zien! Repelsteeltje lokt Shrek, die middenin zijn midlife crisis zit, naar een andere dimensie. Repelsteeltje is daar de baas en Shrek heeft nooit bestaan. Lukt het hem terug te keren naar zijn familie? Het is het laatste avontuur van Shrek, want hierna zagen we hem niet meer terug. 

 

Series

De Bachelorette

Gaby Blaaser is op zoek naar de man van haar dromen! Ze heeft de luxe keuze uit 18 hunks die allemaal niets liever willen dan een relatie met de actrice. En wij kunnen dat hele liefdesavontuur volgen via Videoland!

Article continues after the ad

 

For Life

Isaac Wright Jr. wordt in de gevangenis gesmeten voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Dat laat hij niet zomaar gebeuren! Terwijl hij in de gevangenis zit, schoolt hij zichzelf tot advocaat en helpt 20 andere onschuldige gevangenen een vrijspraak te krijgen. En dat allemaal terwijl hij ook voor zijn eigen zaak moet vechten. Wauw! Oh ja, het verhaal is waargebeurd…