Ex On The Beach: Double Dutch

Videoland breidt het film- en serieaanbod verder uit! Afgelopen week begon het nieuwe seizoen Ex On The Beach: Double Dutch, zagen we de spannende misdaadserie Hunt For The Bone Collector én arriveert de grappige oger Shrek!

Series

Ex On The Beach: Double Dutch - Seizoen 6

Eén van de grootste ‘guilty pleasures’ op de nationale televisie is weer begonnen! Ex On The Beach: Double Dutch zet een groep jongeren met gierende hormonen op een tropisch eiland met een jaarvoorraad alcohol, waarna ze elkaar beter leren kennen. Net als het begint te klikken komt er af en toe ineens een ex van de kandidaten uit de branding lopen. Grappig, ongemakkelijk en bovendien vaak schaam-te-loos!

 
 

Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector

The Bone Collector, van thrillerschrijver Jeffery Deaver werd in 1999 al verfilmd met Denzel Washington en Angelina Jolie in de hoofdrollen. Deze nieuwe serie vertelt grofweg hetzelfde verhaal, maar een stuk uitgebreider en put daarnaast uit andere delen uit Deavers Lincoln Rhyme-reeks. Rhyme is een detective die verlamd raakte tijdens de jacht op de wrede seriemoordenaar ‘The Bone Collector’. De jonge agente Amelia Sachs denkt de killer op het spoor te zijn en schakelt de expertise van Rhyme in.

 

NCIS: Los Angeles - Seizoen 10

De geheimagenten van de Naval Crime Investigation Service krijgen het aan de stok met terroristen, drugskartels en de Russische maffia, in alweer het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles. Het elfde seizoen loopt op dit moment in de Verenigde Staten. Een twaalfde is nog niet aangekondigd, maar aangezien de serie vrij populair blijft reken we daar wel op!

Films

Creed

Sylvester Stallone keert weer terug als de geliefde vechtjas Rocky Balboa. In Creed (2015) traint hij Adonis Johnson (Michael B. Jordan), de zoon van zijn overleden ‘frenemy’ Apollo Creed. Adonis heeft slechte herinneringen aan zijn vader, die zijn zwangere moeder verliet, maar door de verhalen van Rocky probeert hij alsnog in zijn beroemde voetsporen te treden.

 
 

Shrek

Shrek is een groene reus die het liefst ongestoord in zijn stinkmoeras woont. Als er steeds meer sprookjesfiguren naar Shreks buurt verbannen worden, besluit het groene monster een klacht in te dienen bij de tirannieke Lord Farquaad. Die vindt dat okee, maar dan moeten Shrek en zijn pratende ezel eerst een beeldschone prinses redden uit de klauwen van een draak! Het is al een tijd geleden dat er een nieuw avontuur van Shrek verscheen, maar de animatiereeks wordt binnenkort waarschijnlijk gereboot.

 
Zin in meer series en films? Hier zie je wat er afgelopen week op Netflix verscheen, en hier vind je de beste series op Amazon Prime Video. Keuze genoeg!
Article continues after the ad