Nieuw op Videoland juni 2021

Juno the drill: een nieuwe maand betekent een lijst met gloednieuwe titels. Videoland heeft een aantal toffe nieuwe series in de startblokken staan, waaronder De Bachelor en Follow de SOA. Ook komen er toppers van films naar de streamingdienst, met onder andere Inglorious Basterds.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple Podcasts.

Series

Follow de SOA – seizoen 1

Na docu’s over OnlyFans en het heerlijk ordinaire Ex On The Beach vond Videoland het tijd voor een coming-of-age serie over soa’s. Een soa verspreidt zich razendsnel onder leeftijdsgenoten van de nét ontmaagde 18-jarige Esmée. Ook zij is slachtoffer en moet weten waar het vandaan komt. Ze start een grondig onderzoek om de soa in kaart te brengen en komt van alles te weten over de spannende sekslevens van haar studiegenoten.

Follow de SOA verschijnt 4 juni op Videoland.

Article continues after the ad

 

Mixed-ish – seizoen 1

Rainbow Johnson vertelt in deze spin-off van Black-ish hoe het was om in de jaren 80 op te groeien in een gezin van gemengde afkomst. Haar ouders besloten naar de buitenwijken te verhuizen om hun gezin beter te onderhouden, waardoor Bow en haar broers en zussen naar een nieuwe school moeten. Ze moeten hun draai zien te vinden, maar dat is moeilijk als niemand je ziet als wit of zwart en je overal buiten valt.

Het eerste seizoen van Mixed-ish verschijnt 14 juni op Videoland.

 

De Bachelor – seizoen 1

Ook nieuw op Videoland in juni is de Bachelor. Na de liefdesperikelen van Gaby Blaaser in The Bachelorette gaat nu Tony Junior op zoek naar zijn true love. De dj vertrekt met twintig vrijgezelle vrouwen naar Kroatië. Daar datet hij met buitengewone dames op sprookjesachtige locaties. Tony noemde deze Bachelor-deelname een grote eer.

De Bachelor verschijnt 24 juni op Videoland.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Films

Paddington (2014)

Ons favoriete marmeladeverslaafde beertje komt naar Videoland! Maar voordat hij daar belandde, vertrok hij naar Londen op zoek naar een woning. Het beertje voelde zich eenzaam en verloren op Paddington Station, maar dan ontmoet hij de familie Brown die hem een tijdelijk onderkomen aanbiedt. Je sluit Beertje Paddington in je hart en laat hem nooit meer gaan. Deze hartverwarmende film vind je ook in onze Top 25 beste familiefilms ooit.

Paddington verschijnt 6 juni op Videoland.

 

Inglorious Basterds (2009)

Brad Pitt schittert in deze Tarantino-topper als leider van een joodse groep soldaten tijdens WOII. Ze zijn bezig met het organiseren van wraakaanvallen op de nazi’s. De groep staat bij de tegenstander bekend als ‘The Basterds’ en zaait angst door nazi’s te vermoorden en te scalperen. Ze doen er alles aan om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen.

Inglorious Basterds verschijnt 18 juni op Videoland.

 

21 Jump Street (2012)

Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) worden gepromoveerd naar 21 Jump Street. Daar krijgen ze hun eerste klus als undercover-agenten om een middelbare school te infiltreren. Gelukkig zien de dertigers er nog jong en knap uit, maar de missie rondom de gewelddadige drugshandel wordt steeds gevaarlijker. Extra goed nieuws: ook het tweede deel, 22 Jump Street, verschijnt nieuw op Videoland!

21 Jump Street verschijnt 27 juni op Videoland.

 

Dit verschijnt ook op Videoland in juni

1 juni

The Miseducation of Cameron Post (2018)

3 juni

Lil Kleine: Alleen Tour (2018)                                                                    

The Transporter Refueled (2015)

5 juni

Sanne Wallis de Vries – Gut (2020)

7 juni

A Picture Perfect Wedding (2021)

A Romance Wedding (2021)

A Wedding to Remember (2021)

Goudzucht

Married At First Sight Australië (seizoen 8)

Stumptown (seizoen 1)

8 juni

Ride Along (2014)

9 juni

Gods of Egypt (2016)

10 juni

Assassin’s Creed (2016)

13 juni

Dummie de Mummie 2 (2015)

Snowden (2016)

16 juni

Sicario (2015)

17 juni

Charmed (seizoen 3)

23 juni

The Wedding Do Over (2018)

25 juni

Magic Mike (2012)

26 juni

Samba (2014)

27 juni

22 Jump Street (2014)

Lodewijks Droomtuinen (seizoen 1)

28 juni

Why Women Kill (seizoen 2)

29 juni

Escape From Pretoria (2020)

30 juni

Deepwater Horizon (2016)

Nog geen datum

Like Monica (seizoen 2)

Shirtje Ruilen: De EK Verhalen (seizoen 1)

Wil je meer toppers van films zien op de streamingdienst? Check hier de 10 beste films op Videoland. Ben je op zoek naar bingemateriaal? Hier vind je de 10 beste series nu op Videoland.