A Quiet Place Part 2, The Marskman, Tom and Jerry

Als je een nieuwe film wilt zien, maar geen zin hebt om naar de bioscoop te gaan, is Pathé Thuis het perfecte alternatief. Deze maand kun je een aantal ijzersterke films kijken, zoals A Quiet Place Part II en Promising Young Woman

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple Podcasts.

 

Four Good Days (2020)

We weten dat Glenn Close een acteerkanon is, maar Mila Kunis blijkt er ook wat van te kunnen. In Four Good Days speelt zij een drugsverslaafde vrouw die met de hulp van haar moeder (Glenn Close) vier dagen clean moet blijven. Als ze dat volhoudt, komt ze in aanmerking voor een medicijn waardoor ze kan afkicken. Het worden de vier zwaarste dagen in haar hele leven.

Article continues after the ad

Four Good Days is vanaf 6 september te zien op Pathé Thuis.

 

A Quiet Place Part II (2021)

Om volledig te kunnen genieten van A Quiet Place Part II heb je doodse stilte nodig en dat maakte deze film perfect om thuis te kijken met de lichten uit en de telefoon op stil. In dit vervolg op de horrorhit moet de familie Abbott op zoek naar een veilige plek en ontdekken ze dat de mensen die de buitenaardse invasie hebben overleefd gevaarlijker zijn dan de aliens.

A Quiet Place Part II is vanaf 9 september te zien op Pathé Thuis

 

All About Sex (2020)

Emma Deckers, de dochter van Daphne Deckers, werkt hard aan een Amerikaanse acteercarrière. Met de komische dramafilm All About Sex heeft ze haar eerste hoofdrol te pakken. Ze speelt een jonge vrouw die samen met haar vriendinnen worstelt met seks, liefde en relaties.

All About Sex is vanaf 10 september te zien op Pathé Thuis.

 

The Marksman (2021)

Deze actiefilm met Liam Neeson is te zien op Amazon Prime Video, maar wie geen abonnement heeft op deze streamingdienst kan half september ook terecht op Pathé Thuis. In The Marksman speelt Liam Neeson een normale man die betrokken raakt bij een strijd tegen een Mexicaans kartel nadat hij een jonge vluchteling probeert te helpen.

The Marksman is vanaf 16 september te zien bij Pathé Thuis.

 

Tom & Jerry (2021)

De bekendste kat en muis zijn terug om elkaar weer het leven zuur te maken. Niet in korte tekenfilmpjes, maar in een lange speelfilm die zich afspeelt in de echte wereld. De jonge Kayla heeft een baantje in een hotel en moet ervoor zorgen dat een bruiloft goed verloopt, daarvoor moet ze wel de muis Jerry uit het hotel zien te krijgen. Ze roept de hulp in van kat Tom om met zijn aartsrivaal af te rekenen.

Tom & Jerry is vanaf 22 september te zien op Pathé Thuis. Wie niet zo lang wil wachten kan hem nu al zien als Premium Film.

 

Judas and the Black Messiah (2021)

In de Jaren zestig wordt de Black Panther beweging steeds groter en de FBI ziet een dreiging in de zwarte Amerikanen die voor zichzelf opkomen. Ze willen afrekenen met leider Fred Hampton en stoppen een infiltrant in de groep. Dit waargebeurde verhaal zit vol topacteurs en is alles behalve een saaie geschiedenisles.

Judas and the Black Messiah is vanaf 22 september te zien op Pathé Thuis. Wie de film nu al wil zien, kan hem kijken als Premium Film.

 

Promising Young Woman (2020)

Deze vlijmscherpe wraakfilm kon rekenen op vijf Oscar-nominaties en schrijfster/regisseur Emerald Fennel mocht een beeldje mee naar huis nemen voor het geniale script. De film draait om een jonge vrouw die zichzelf kwetsbaar opstelt om te zien welke man misbruik van haar wil nemen. Eenmaal bij de griezel thuis confronteert ze hem met zijn kwalijke gedrag. 

Promising Young Woman is vanaf 23 september te zien op Pathé Thuis.

 

 

Dit verschijnt ook op Pathé Thuis in september

1 september

Shadow Game (2021)

2 september

Seized (2020)

3 september

Adieu les Cons (2020)

6 september

Boogie (2021)

Le Milieu de l'Horizon (2019)

8 september

6:45 (2020)

9 september

Rogue Hostage (2021)

The Stylist (2020)

American Traitor: The Trial of Axis Sally (2021)

Buurman & Buurman: Bakken en grillen (2020)

10 september

Catch the Bullet (2021)

13 september

The Wonderful: Stories from the Space Station (2021)

14 september

The Human Factor (2019)

15 september

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)

16 september

The Virtuoso (2021)

Gully (2019)

I Don't Wanna Dance (2021)

20 september

I Carry You With Me (2020)

22 september

Hallo Wereld! (2019)

23 september

Notorious Nick (2021)

Crocodile Island (2020)

28 september

Straight Outta Nowhere: Scooby Doo Meets Courage the Cowardly Dog (2021)

 

Meer zin in een Netflix-marathon? Dan komt er ook een hoop nieuws uit op die streamingdienst. Check hier wat er deze maand nieuw op Netflix is. Hier vind je ook nog de beste films en hier de beste series van de streamingdienst