Ook in juni komt Netflix met een hele waslijst aan nieuwe content. Aan het begin van de maand zijn vooral de laatste seizoenen van Fuller House en 13 Reasons Why noemenswaardig… Maar niet getreurd. Gelukkig is er daarna nog genoeg om naar uit te kijken!

Series

Fuller House – seizoen 5

Op 2 juni moeten we eraan geloven: het afscheid van Fuller House. De tweede helft van het vijfde seizoen zit gelukkig wel vol met oude bekenden. Zij komen opdraven voor een driedubbele bruiloft. Je bekijkt de laatste afleveringen van Fuller House vanaf 2 juni op Netflix.

 

13 Reasons Why – seizoen 4

Een paar dagen later staat alweer een afscheid op het programma… Vanaf 5 juni zie je hoe het afloopt met de cast van 13 Reasons Why. Bang om daarna in een gat te vallen? Gelukkig zetten we eerder al eens zeven series op een rijtje die je moet kijken als je van 13 Reasons Why houdt.

Article continues after the ad

 

Queer Eye – seizoen 5

Yaaaaaaas Queen! Snel door met wat vrolijker nieuws! De mannen van Queer Eye keren op 5 juni terug op Netflix. Ben je nog niet bekend met het make-overprogramma? Wij vertellen je precies waarom Queer Eye onze favoriete realityshow op Netflix is.

Queer Eye seizoen 5 Netflix

 

Over Water – seizoen 1

In de Belgische serie Over Water volgen we voormalig tv-ster John Beckers. Hij krijgt een laatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen en gaat aan de slag in het havenbedrijf van zijn schoonvader. De dramaserie is vanaf 5 juni te zien op Netflix.

 

The Politician – seizoen 2

Normaal gesproken klagen we graag over het feit dat we zo lang moeten wachten op nieuwe seizoenen van onze favoriete series. In het geval van The Politician hebben we echter niets te zaniken! Het tweede seizoen wordt namelijk al op 19 juni aan het aanbod toegevoegd.

 

The Sinner – seizoen 3

In The Sinner seizoen 3 volgen we rechercheur Harry Ambrose, die wederom denkt aan een simpel routineonderzoek te beginnen. Het gaat om een tragisch auto-ongeluk… Waar waarschijnlijk weer een echte misdaad achter verborgen zit! Hoe dat afloopt zie je vanaf 19 juni op Netflix.

 

Films

Transformers: Age of Extinction

In juni staan er ook verschillende films op de planning. Te beginnen met Transformers: Age of Extinction, die op 1 juni toegevoegd wordt. En dat is natuurlijk een lekker tussendoortje tijdens het laaaaange wachten op die nieuwe Transformers-film, die in 2022 in de bioscoop verwacht wordt.

 

Indiana Jones-films

Zin om Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark én Indiana Jones and the Temple of Doom weer eens te kijken? Dan heb je deze maand mazzel! Netflix voegt deze klassiekers meteen op 1 juni toe aan het aanbod.

Indiana Jones

 

The Last Days of American Crime

Op 5 juni is het vervolgens de beurt aan The Last Days of American Crime. Deze actiefilm speelt zich af in de nabije toekomst. Om voor eens en voor altijd een einde te maken aan criminaliteit zendt de Amerikaanse overheid een signaal uit dat het onmogelijk maakt om (bewust) de wet te overtreden.

 

Bridget Jones’s Baby

Gelukkig vind je ook in juni weer allerlei klassiekers op Netflix. We noemden net de Indiana Jones-films al even, maar ook Bridget Jones behoort volgens ons tot die categorie! Dat geldt natuurlijk ook voor Bridget Jones’s Baby, oftewel: de best bekeken film in de serie. Je (her)bekijkt ‘m vanaf 8 juni.

Bridget Jones’s Baby

 

Da 5 Bloods

Spike Lee komt op 12 juni met een nieuwe film over vier Afro-Amerikaanse veteranen. Zij keren in Da 5 Bloods terug naar Vietnam om het lichaam van hun legercommandant te vinden, evenals de schat die hij hielp verstoppen… Dat blijkt echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.

 

Feel the Beat

Helaas is het April niet gelukt om het te maken op Broadway… Zodoende keert ze terug naar haar geboortestad, waar ze met tegenzin begint als danslerares van een groep buitenbeentjes. Feel the Beat wordt op 19 juni toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Feel the Beat Netflix

 

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Aangezien de eerste beelden hilarisch waren, kijken we enorm uit naar Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga! Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op deze langverwachte Songfestival-comedy: je ziet ‘m vanaf 26 juni op Netflix.

 

Back to the Future-films

Op 30 juni voegt Netflix onze favoriete eighties comedy toe! De tijdreisavonturen van Marty McFly en Doc Brown in Back to the Future blijven enorm spannend én grappig. Check daarom meteen ook de tweede film die eveneens vanaf die datum te zien is!

Back to the Future

 

Snow White & The Huntsman

Ook nieuw op 30 juni: Show White & The Huntsman. Deze film volgt het personage van Sneeuwwitje, maar kent wel een andere verhaallijn dan het oorspronkelijke sprookje. Een moderne versie van de oeroude klassieker, dus!

Snow White & The Huntsman

 

Scarface

En dan ten slotte nog Scarface, die eveneens op 30 juni verschijnt! Al Pacino zette jaren geleden misschien wel zijn bekendste rol aller tijden neer als meedogenloze drugsbaron Tony Montana. Niet te overtreffen, zou je denken… Toch gaan de gebroeders Coen het proberen!