Vandaag onthulde Netflix welke films en series we in de tweede helft van januari kunnen verwachten. En zoals we van de streamingdienst gewend zijn, zit er voor ieder wat wils bij!

Films

Pitch Perfect

In deze letterlijk en figuurlijk swingende komedie nemen twee rivaliserende gezelschappen het tegen elkaar op in een zangwedstrijd. En het wordt er niet makkelijker op wanneer Beca (Anna Kendrick) verliefd wordt op een concurrent! Te zien vanaf 18 januari.

Article continues after the ad

 

Johnny English en Johnny English Reborn

Rowan Atkinson, die doorbrak als de prettig gestoorde Mr. Bean, speelt een sullige ambtenaar bij de inlichtingendienst die droomt van een leven als geheim agent. Wanneer zijn collega’s omkomen bij een aanslag, krijgt hij de kans om zich te bewijzen. Te zien vanaf 18 januari.

 

Close

In deze voor Netflix geproduceerde actiethriller speelt Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo) een koelbloedige bodyguard die moet zien te voorkomen dat de verwende dochter van een miljonair wordt ontvoerd. Wanneer het toch mis dreigt te gaan, moeten de tegenpolen samenwerken om te overleven. Te zien vanaf 18 januari.

 

Series

Suits: Seizoen 6

In het zesde seizoen van deze vlotte advocatenserie moet Mike een hoge prijs betalen voor zijn louche zaakjes. De nog altijd populaire Meghan Markle is nog steeds onderdeel van dit seizoen, dus alleen al de moeite waard om sentimentele redenen. Te zien vanaf 25 januari.

Grace and Frankie: Seizoen 5

De hilarische hartsvriendinnen Grace en Frankie keren terug voor een reeks gloednieuwe afleveringen. Maar kunnen deze dames op leeftijd nog wel zelfstandig wonen? Te zien vanaf 18 januari.

Kingdom: Seizoen 1

Netflix breidt de menukaart flink uit met de Zuid-Koreaanse zombieserie Kingdom. Hierin moet een dappere kroonprins zien te voorkomen dat zijn land ten onder gaat aan een epidemie die de bevolking verandert in bloeddorstige monsters. Te zien vanaf 25 januari.

 

Unbreakable Kimmy Schmidt: Seizoen 4B

De naïeve Kimmy Schmidt probeert in deze comedyserie haar draai te vinden in New York nadat ze jarenlang in een maffe sekte zat. Gelukkig staat ze er niet alleen voor! Te zien vanaf 25 januari.


Black Earth Rising: Seizoen 1

Kate is als kind gevlucht uit Rwanda en werkt nu voor de advocaat Michael Ennis. Maar als zijn advocatenkantoor verstrikt raakt in een zaak tegen een militieleider die wordt verdacht van oorlogsmisdaden, worden er oude wonden opengereten. Te zien vanaf 25 januari.