Nu de avonden langer worden, wordt series en films kijken op de bank steeds aantrekkelijker. Netflix bedient z’n abonnees op hun wenken, met het nieuwe aanbod van november.

Heb je het nieuwe aanbod uit de eerste helft van november gemist? No problem: hier vind je de hoogtepunten!

Films

The Christmas Chronicles

Kurt Russell speelt in The Christmas Chronicles een kerstman waarvan we nooit beseften dat we ‘m nodig hadden! Eigentijds, een vlotte babbel, én hij springt in een muscle car over geparkeerde auto’s! You better watch out!

The Christmas Chronicles verschijnt op 22 november.
 

The Ballad Of Buster Scruggs

De Coen-broers leveren een film met verschillende korte western-verhalen, in The Ballad Of Buster Scruggs. De verhalen lopen qua inhoud behoorlijk uiteen - van stoere revolverhelden, duistere comedy tot horror(!) - en hebben alleen de western-setting met elkaar gemeen. Aanvankelijk was dit project een serie van zes afleveringen, maar uiteindelijk hebben de Coens er één speelfilm van gemaakt.

Article continues after the ad
The Ballad Of Buster Scruggs is vanaf 16 november te zien.

CAM

Van een geheel andere orde is de horrorfilm CAM. Madeline Brewer (Orange Is The New Black, The Handmaid’s Tale) speelt een webcam-performer, die wel een populariteitsboost kan gebruiken. Haar sexy acts maken plaats voor steeds bizardere opnames, en dan wordt haar account gekaapt door een gestoorde dubbelgangster!
 

 

CAM verschijnt op 16 november.
 

Series

Frontier

Jason Momoa keert terug als Declan Harp, in het derde seizoen van Frontier. Zijn bikkelharde strijd om het monopolie op de bonthandel te breken, is nog lang niet gestreden!

 

Het spannende Frontier gaat op 23 november verder, met zes nieuwe episodes.
 

Narcos: Mexico

Nu het verhaal over de Colombiaanse drugshandel grotendeels verteld is, verlegt Narcos zijn grenzen. Mexico staat nu centraal, waar de drugscriminaliteit nog altijd een bloederig spoor trekt. Hoofdrollen voor de Mexicaanse Narcos-spin-off zijn er voor Michael Peña en Diego Luna.

 

Narcos: Mexico is vanaf 16 november te streamen.
 

The Kominsky Method

Michael Douglas en Alan Arkin spelen de hoofdrol in de wrange comedy The Kominsky Method. Sandy Kominsky (Douglas) is een bekende oud-acteur die een bloeiende acteerschool runt. Zijn oud-agent Norman (Arkin) is een stuk minder succesvol; zijn lichaam laat hem in de steek, en zijn familie maakt er een gigantisch potje van. Samen ploeteren ze zich (zo) waardig (mogelijk) richting hun oude dag.

 

The Kominsky Method, van de bedenkers van The Big Bang Theory en Young Sheldon, is vanaf 16 november te zien.