Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze titels verschenen de afgelopen week op de streamingservice.

Muziek

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour
De grootste nieuwe release van deze week is geen speelfilm en ook geen tv-serie, maar een concertregistratie. Met haar Reputation Stadium Tour deed Taylor Swift in 2018 zeven verschillende landen aan. Nederland zat hier echter niet tussen. Fans kunnen zien wat ze gemist hebben in deze kleurrijke concertfilm. Taylor Swift is niet de eerste grote artiest die Netflix heeft weten te strikken voor een exclusieve concertregistratie: Onlangs kwam de streamingdienst ook al met Springsteen on Broadway, de intieme theatershow van The Boss.

Article continues after the ad

 

 

Films

The Dressmaker
Hoewel er deze week geen echt grote nieuwe films tussen het aanbod zitten, zijn er wel weer wat interessante titels aan het aanbod toegevoegd. The Dressmaker uit 2015 bijvoorbeeld; in deze verfilming van het boek De Naaister uit Parijs van Rosalie Ham speelt Kate Winslet een naaister die terugkeert naar haar geboortedorp op het Australische platteland. Liam Hemsworth, de kersverse echtgenoot van Miley Cyrus, speelt haar veel jongere love-interest.

 

Spooks: The Greater Good
De naam Kit Harington is na zeven seizoenen Game of Thrones zowat synoniem geworden met zijn personage Jon Snow, maar toch heeft deze acteur tussen de seizoenen door ook wat andere projecten gedaan. Zo speelt hij in deze actie-thriller een MI5-agent die jacht maakt op een ontsnapte terrorist.

 

En verder
Netflix haakt slim in op het succes van Bohemian Rhapsody door Wayne’s World online te zetten, met die beroemde headbangscène op de muziek van deze Queen-klassieker. Daarnaast zijn ook de moderne comedy-klassieker Superbad en het boksdrama Southpaw aan het aanbod toegevoegd.

Series

Comedians of the World
De grootste nieuwe titel deze week is Comedians of the World. In dit ambitieuze project laat Netflix stand up comedians van over de hele wereld aan het werk zien. Ook Nederland is vertegenwoordigd met optredens van Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday.

A Series of Unfortunate Events seizoen 3
Het derde seizoen van A Series of Unfortunate Events is ook meteen het laatste seizoen van deze serie die gebaseerd is op de zwartgallige boeken van Lemony Snicket (synoniem van schrijver Danniel Handler). Waar Jim Carrey in de speelfilmversie de rol van Count Olaf speelt, vertolkt de van How I Met Your Mother bekende Neil Patrick Harris deze rol alweer drie seizoenen lang.

 

The Blacklist seizoen 5
In Amerika is het zesde seizoen van deze razend populaire misdaadserie deze week van start gegaan. Kijkers die nog niet helemaal bij zijn kunnen nu ook seizoen 5 in zijn geheel terugkijken op Netflix.

Voor de kinderen

Netflix denkt ook aan de kleinere kijkers deze week. Terwijl de jongens veel plezier kunnen beleven aan de eerste twee seizoenen van de actieserie Power Rangers: Ninja Steel, zullen de meisjes blij zijn met de eerste twee delen van de Sneeuwkoningin. Deze Russische animatiefilms lijken misschien van Frozen afgekeken, maar het eerste deel verscheen echter een jaar voordat deze populaire Disneyklassieker uitkwam.

 

Daarnaast zijn ook diverse bekende Nederlandse kinderspeelfilms sinds deze week te zien, zoals Abeltje, de Griezelbus, Brammetje Baas en Puk van de Petteflet.

Wat er komende week allemaal uitkomt kun je nu hier vast zien.