Source
Police Academy staat sinds deze week op Netflix

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Deze titels verschenen in de afgelopen week op de streamingservice.

Series

How To Sell Drugs Online (Fast)

Moritz Zimmerman (Maximillian Mundt) wordt gedumpt door zijn vriendin Lisa (Anna Lena Klenke). Om indruk te maken op zijn ex, en haar terug te winnen, begint Moritz een online handel in medicatie en xtc-pillen. De serie houdt het midden tussen een ‘coming of age’-drama en misdaadseries als Undercover en Breaking Bad.

Article continues after the ad

 

When They See Us

Het verhaal van de Central Park Five is één van de belangrijkste Amerikaanse gerechtelijke dwalingen uit de twintigste eeuw. Vijf gekleurde jongeren werden zonder bewijs veroordeeld voor de verkrachting van een jogster in Central Park, en zaten jarenlang vast. Schrijfster/regisseuse Ava DuVernay schetst een indringend portret van de gebeurtenissen rond de onterechte veroordeling.

 

Films

Always Be My Maybe

De jeugdvrienden Sasha (Ali Wong) en Marcus (Randall Park) zijn uit elkaar gegroeid, maar vinden elkaar jaren later weer terug. Sasha is inmiddels behoorlijk succesvol, terwijl Marcus’ leven een beetje blijft kabbelen. Langzaam maar zeker groeien ze weer naar elkaar toe, ondanks een hilarisch optreden van Keanu Reeves.

 

Girl, Interrupted

Winona Ryder speelt Susanna Kaysen, een jonge vrouw met borderline, die in een psychiatrische inrichting terechtkomt. Daar ontmoet ze de intense sociopaat Lisa (Angelina Jolie, die een Oscar won voor deze rol). Girl, Interrupted is een intense thriller, hoewel de schrijfster van het boek, de échte Susanna Kaysen de film nogal melodramatisch vond. Angelina Jolie keert binnenkort trouwens weer terug als de (niet zo) kwade tovenares Maleficent.

 

How The Grinch Stole Christmas

De voorbereiding op Kerstmis begint vroeg op Netflix, met How The Grinch Stole Christmas. De groene chagrijn The Grinch (Jim Carrey) is helemaal klaar met de vrolijke stemming, en besluit de kerstviering lekker te verstieren. Hoe groter de ramp met Kerst dreigt te worden, des te meer begint hij aan zijn plan te twijfelen, in deze vermakelijke familiefilm.

 

Police Academy

Liefhebbers van melige comedy’s kunnen zich verheugen op de ‘klassieker’ Police Academy. De allerslechtste politieagenten van Amerika worden terug naar de opleiding gestuurd om alsnog een goede agent te worden. Het begin is nogal… stroef, maar de merkwaardige studenten geven alles om te slagen. Hoewel een groot deel van de originele cast niet meer leeft, is er sprake van een reboot van Police Academy.

 

En verder

Historical Roasts

De comedy-show Historical Roasts leverde deze week veel ophef op. Belangrijke figuren uit de geschiedenis worden in deze serie bespot, en een aflevering waarin ‘Anne Frank’ wordt afgezeken door ‘Adolf Hitler’ schoot veel kijkers totáál in het verkeerde keelgat.

Killer Ratings

True crime-fans kunnen likkebaardend aan het werk met Killer Ratings. Deze documentaireserie gaat over de bizarre zaak rond Wallace Souza. Deze oud-politieagent had een populaire misdaadshow op de Braziliaanse televisie. Toen de kijkcijfers daalden, nam hij zéér ingrijpende maatregelen om mensen weer te laten kijken: hij begon zijn eigen misdaadgolf!

 

Juni is nog maar net begonnen, dus mocht je in mei wat gemist hebben, dan check je dat hier. Wil je weten wat juni 2019 voor nieuws brengt, dan bekijk je dat hier. Komende maand verschijnen in elk geval Jessica Jones, Glee, en een nieuw seizoen Designated Survivor. 

Ben je meer op zoek naar televisietips? Die hebben we op Superguide natuurlijk ook!