Rachel van Sas, Willem en Martijn voor Het Wylde Pad van NET5

Influencer Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts op YouTube, begint aan een nieuwe uitdaging. Samen met haar man Willem en beste vriend Martijn Manschot (bekend van Gierige Gasten) gaat ze een vakantiepark verbouwen in Noordoost Friesland. NET5 volgt al het lief en leed in de nieuwe docusoap Het Wylde Pad. Wordt dit de nieuwe Chateau Meiland

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel van Sas (@dehuismuts)

Verouderd vakantiepark

Het ambitieuze trio blijft gewoon in Nederland, maar zoals de Meilandjes hebben ontdekt, kan er dan alsnog voldoende fout gaan. Het vakantiepark bestaat uit bijna 15.000 vierkante meter en is gelegen aan een meertje, maar het is ook erg verouderd en in Noordoost Friesland komen weinig toeristen. Rachel, Willem en Martijn hebben alle drie ook geen enkele ervaring met eht verbouwen en runnen van een vakantiepark.

Spanningen

Het trio laat zich door een gebrek aan ervaring niet tegenhouden. De drie ondernemers zijn overtuigd dat het project een groot succes gaat worden. Al snel ontdekken ze dat een positieve instelling niet genoeg is om te slagen. Ze moeten de buurtbewoners overtuigen van hun idee, lastige keuzes maken over het budget en omgaan met allerlei twijfels waardoor hun relatie en vriendschap onder druk komt te staan.

Article continues after the ad

Het Wylde Pad is vanaf 28 april wekelijks om 20:30 uur te zien op NET5 en KIJK.nl.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: