The Falcon and the Winter Soldier op Disney+

Disney+ heeft veel op het menu staan voor maart 2021. Zo komt de nieuwe Disney animatiefilm Raya and the Last Dragon uit en gaat Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier voor het eerst de lucht in!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple podcasts.

Series

WandaVision finale

Maak je borst maar nat voor de finale van WandaVision! Komen Wanda en Vision eindelijk achter het mysterie van de alternatieve televisiedimensie? En nog belangrijker: kunnen ze allebei ongeschonden uit de situatie terechtkomen? Disney houdt de kaarten dicht tegen de borst aan met deze serie, dus 5 maart kan niet snel genoeg komen! Lees hier onze recensie van WandaVision.

De WandaVision finale verschijnt 5 maart op Disney+.

Article continues after the ad

 

The Falcon and the Winter Soldier

Kort na het einde van WandaVision kunnen Marvel-fans meteen doorknallen met The Falcon and the Winter Soldier. Deze keer zijn de besties van Captain America de hoofdrollen, opnieuw gespeeld door Anthony Mackie en Sebastian Stan. Lukt het ze om eindelijk door één deur te kunnen nu Captain America met pensioen is? Waarschijnlijk niet… maar hopelijk levert het wel een leuke serie op!

The Falcon and the Winter Soldier start 19 maart op Disney+.

 

Films

Raya and the Last Dragon (VIP)

De nieuwe animatiefilm van Disney Studios verschijnt in maart exclusief op Disney+. Raya and the Last Dragon gaat over de eenzame krijger Raya. Het koninkrijk Kumandra dreigt uiteen te vallen en de laatste draak Sisu is de laatste hoop. Samen met een groepje onwaarschijnlijke avonturiers gaat Raya op jacht naar de levensreddende draak. Met o.a. de stemmen van Kelly Marie Tran en Awkwafina als Raya en Sisu.

Raya and the Last Dragon verschijnt 5 maart op Disney+. Je moet eenmalig 21,99 euro betalen om de film te huren.

 

Own the Room

Own the Room is een documentaire die 5 studenten volgt tijdens het vervullen van hun zakelijke dromen. Afkomstig uit verschillende hoeken van de wereld, krijg je diverse verhalen te horen over hoe de studenten obstakels uit hun persoonlijke leven en omgeving overwinnen. Wie gaat het lukken om de beste studentondernemer te worden en het prijzengeld van 100.000 dollar te winnen? De beste sales pitch wint!

Own the Room verschijnt 12 maart op Disney+.

 

Abeltje

Disney+ krijgt een grote voorraad Annie M.G. Schmidt films in zijn aanbod vanaf maart! Natuurlijk kan klassieker Abeltje niet ontbreken. Als kleine liftbediende mag Abeltje (Rick van Gastel) alle liftknopjes indrukken behalve de groene bovenaan. Natuurlijk gebeurt dat toch en plotseling vliegt Abeltje met de lift door de lucht en reist hij met een groep de wereld rond, onder andere naar New York.

Abeltje verschijnt 19 maart op Disney+.

 

Pluk van de Petteflet

Nog een Annie M.G. Schmidt klassieker die over het jongetje Pluk gaat. Met zijn kraanwagentje trekt hij in bij de kleurrijke bewoners van de Petteflet. De avonturen uit het geliefde kinderboek zijn in 2004 uitstekend vertolkt naar deze film.

Pluk van de Petteflet verschijnt 19 maart op Disney+.

 

Dit verschijnt ook op Disney+ in maart

5 maart

Disney Secrets of Sulphur Springs: Time Warped
Garfield: A Tail of Two Kitties
Heartland Docs, DVM (seizoen 2)

 

12 maart

Disney Secrets of Sulphur Springs: Long Time Gone
Disney Junior Doc McStuffins: The Doc Is In
Disney My Music Story: Perfume
Dr. K’s Exotic Animal ER (seizoen 1 t/m 8)
Dr. Oakley, Yukon Vet (seizoen 7)
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
Own the Room
Marvel Studios Assembled – Assembled: The Making of WandaVision
Marvel Studios: Legends – New Episodes

 

19 maart

Disney Big Hero 6 The Series (seizoen 3)
Disney Secrets of Sulphur Springs: If I Could Turn Back Time
Mexico Untamed
Het Geheim
Ja Zuster, Nee Zuster
Minoes
Wiplala

 

26 maart

Disney Secrets of Sulpher Springs: As Time Goes BY
Disney Pickle and Peanut (seizoen 1 en 2)
Drain the Sunken Pirate City

Gnomeo & Juliet
The Mighty Ducks: Game Changers
Inside Pixar: Foundations – Batch 3 Premiere

Raising Arizona 

Snowfall (seizoen 2 en 3)

The Catch (seizoen 1 en 2)

The Hand That Rocks the Cradle

X-Men: Apocalypse

 

Op zoek naar de beste films op Disney+? Wij hebben hier de Top 10 beste films die nu op de streamingdienst staan! En check hier onze Top 10 beste Disney+ series.