With Love, Donnie op de monnie, Comedy Club

In december komt Amazon Prime Video met een aantal Nederlandse series. Rapper Donnie brengt een bezoek aan de rijkste Nederlanders, in Dutch Wheels zien we de supercars van BN'ers en in Comedy Club mogen cabaretiers doen en laten wat ze willen. 

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple Podcasts.

 

Series

Donnie op de Monnie (seizoen 1)

Rapper Donnie duikt in het leven van de rijkste Nederlanders en verwondert zich over hun luxeleven. Hij ziet de mooiste villa’s van binnenuit, scheurt in de duurste sportwagens en maakt tripjes naar Dubai. Maar maakt geld nou echt gelukkig? Of is het allemaal schone schijn?

Donnie op de Monnie is vanaf 1 december te zien op Amazon Prime Video.

Article continues after the ad

 

Harlem (seizoen 1)

Camille, Tye, Quinn en Angie zijn vier uiteenlopende hartsvriendinnen, die wonen in Harlem, het mekka van zwarte cultuur in Amerika. Ze hebben allemaal hun eigen dromen en (liefdes)problemen, maar kunnen altijd op elkaar rekenen.

Harlem is vanaf 3 december te zien op Amazon Prime Video.

 

Comedy Club (seizoen 1)

De Nederlandse top-cabaretiers Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer krijgen carte blanche om de comedyshow te maken die zij willen. In zes afleveringen geven de comedians hun eigen ongefilterde kijk op de samenleving.

Comedy Club is vanaf 3 december te zien op Amazon Prime Video.

 

Dutch Wheels (seizoen 1)

Het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors neemt de meest exclusieve auto’s ter wereld onder handen om deze supercars nóg spectaculairder te maken. Teams van jonge toptalenten customizen de wagens voor beroemde klanten als Rico Verhoeven, Justin Kluivert en Dionne Slagter.

Dutch Wheel is vanaf 7 december te zien op Amazon Prime Video.

 

Tampa Baes (seizoen 1)

De stad Tampa in Florida is een groeiende hotspot voor lesbische vrouwen en deze achtdelige realityserie volgt een groepje vriendinnen, dat lief en leed deelt in deze Amerikaanse badplaats.

Tampa Baes is vanaf 10 december te zien op Amazon Prime Video.

 

The Expanse (seizoen 6)

In het zesde en laatste seizoen van sciencefictionserie The Expanse moet de bemanning van de Rocinante samenwerken met de legers van de aarde en Mars. De onderlinge verschillen worden opzij gezet om Marco Inaris en zijn Free Navy te verslaan.

Het zesde seizoen van The Expanse is vanaf 10 december te zien op Amazon Prime Video.

 

Over Grenzen (seizoen 1)

Deze vierdelige serie onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijde drugsindustrie. Over Grenzen laat onder andere zien welke strijd er wordt gevoerd door politie-eenheden om de drugskartels te verslaan en hoe de wereldwijde drugshandel Europa weet binnen te dringen.

Over Grenzen is vanaf 16 december te zien op Amazon Prime Video.

 

With Love (seizoen 1)

De romantische comedyserie With Love volgt broer en zus Lilly en Jorge, die op zoek zijn naar de liefde. In iedere aflevering staat een andere feestdag centraal en maken de twee van alles mee.

With Love is vanaf 17 december te zien op Amazon Prime Video.

 

Films

 

Encounter (2021)

Na Sound of Metal schittert Riz Ahmed weer in een exclusieve Amazon Prime Video Original. Een marinier wil zijn twee zoontjes beschermen voor een buitenaards gevaar en slaat op de vlucht. De reis wordt steeds gevaarlijker en het is de vraag wie er te vertrouwen is.

Encounter is vanaf 10 december te zien op Amazon Prime Video.

 

Being the Ricardos (2021)

De Amerikaanse komiek Lucille Ball (Nicole Kidman) had een leven vol ups en downs. Deze waargebeurde film van Aaron Sorkin (The Trial of the Chicago 7) richt zich op één belangrijke week, waarin er hard gewerkt wordt aan haar baanbrekende sitcom I Love Lucy.

Being the Ricardos is vanaf 21 december te zien op Amazon Prime Video.

 

 

Dit verschijnt ook op Amazon Prime Video in december:

8 december

FC Bayern Story (seizoen 1)

9 december

The Ferragnez (seizoen 1)

17 december

The Grand Tour (seizoen 4)

 

Krijg je maar geen genoeg van films en series? Check dan de beste films en de beste series op Amazon Prime Video.