Nieuw op Amazon Prime Video in juni 2021

Amazon Prime Video zorgt ervoor dat jij je in juni niet hoeft te vervelen. De streamingsdienst brengt deze maand verschillende nieuwe titels uit, waaronder de spannende sci-fi film Voyagers en de zevendelige serie Solos met onder andere Morgan Freeman en Anne Hathaway in de hoofdrol. 

Series

Dom

Ay, caramba! Amazon Prime Video verblijdt ons met de nieuwe, spannende Portugese serie Dom. Het verhaal gaat Pedro (Gabriel Leone): een knappe jongen uit Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren in aanraking komt met cocaïne. Het gevolg? Pedro wordt de leider van een criminele bende genaamd Pedro Dom. Pedro’s vader Victor Dantas (Filipe Brangança) slaat als puber een net iets andere weg in. Hij treedt in dienst bij de inlichtingendienst van de politie. Deze twee compleet verschillende levens zorgen ervoor dat vader en zoon elkaar vaak aanvullen, maar tegelijkertijd vervagen de grenzen tussen goed en kwaad.

Het eerste seizoen van Dom is vanaf 4 juni te zien op Amazon Prime Video.

 

Clarkson’s Farm

Het boerenleven hoeft echt niet saai te zijn. Dat bewijst Jeremy Clarkson: de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Britannië. Clarkson’s Farm volgt een intens jaar uit het leven van hem en zijn team. Ze kampen met het slechtste boerenweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en natuurlijk de onverwachte pandemie. Deze mislukkingen hebben grote emotionele gevolgen en zorgen ervoor dat je Jeremy Clarkson ziet op een manier als nooit tevoren.

Clarkson’s Farm is vanaf 11 juni te zien op Amazon Prime Video.

 

La Leyenda de Serio Ramos

Na de documentaireserie El Corazón de Sergio Ramos (2019) is er nu een nieuwe serie over deze iconische Spaanse voetballer. In La Leyenda de Serio Ramos zie je nooit eerder vertoonde beelden van Laliga waarin Ramos zijn gedachten deelt over de belangrijkste beslissingen uit zijn carrière. Een serie vol momenten van glorie, maar ook opoffering.

La Leyenda de Serio Ramos is vanaf 18 juni te zien op Amazon Prime Video.

 

Solos

Academy Award-winnende acteurs Morgan Freeman en Anne Hathaway schitteren in de nieuwe sciencefictionserie Solos. Ook Oscarwinnaar Helen Mirren (Prime Suspect) en Emmy-winnaar Uzo Aduba (Orange is the New Black) maken deel uit van de cast. De serie bestaat uit zeven vreemde, mooie en unieke verhalen waarin onderzocht wordt wat het betekent om mens te zijn. Solos is gecreëerd door David Weil, die ook de serie Hunters (2020) regisseerde.

Solos verschijnt 25 juni op Amazon Prime Video.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Films

Voyagers

Science-fiction fans opgelet: Voyagers is de nieuwe film van Divergent-regisseur Neil Burger. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst. Dertig jongeren worden onder leiding van dokter Richard de ruimte ingestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Maar wanneer Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. Voor Voyagers strikte Burger veel bekende namen. Zo zullen Lily-Rose Depp – jawel, de dochter van -, Tye Sheridan (Deadpool) en Golden Globe winnaar Colin Farrell de hoofdrollen vertolken.

Voyagers is vanaf 17 juni te zien op Amazon Prime Video.

 

Dit verschijnt ook op Amazon Prime Video in juni:

1 juni

Fear of Rain

Black Christmas

Superman: Man of Tomorrow

The Vampire Diaries: S1-S8

8 juni

Kajillionaire (2020)

Rules Don't Apply (2016)

9 juni

Better Criminal (2016)

10 juni

Assassin's Creed (2016)

15 juni

Aalas Motaapa Ghabraahat (2021)

18 juni

Sherni (2021)

Prime Day Show (2021)

22 juni

La La Land

24 juni

Trolls World Tour

25 juni

Mary J. Blige My Life

Manhäs De Setembro

 

Krijg je maar geen genoeg van films en series? Geen zorgen! Speciaal voor jou hebben we de beste films op Amazon Prime Video op een rijtje gezet én ook nog eens de beste series op Amazon Prime Video.

Article continues after the ad