Laat het maar aan de Amerikanen over om een hype tot het uiterste uit te melken. Met nog drie weken te gaan tot de eerste nieuwe aflevering van Will & Grace schieten de interviews en trailers als paddenstoelen uit de grond.

Article continues after the ad

Zoals deze nieuwste. Een mengelmoes van oude en nieuwe beelden, waardoor je ook als niet-fan eigenlijk niet om het viertal heen kan. 

Rosario

De finale van Will & Grace is bij de nieuwe reeks vergeten. Alsof ie nooit voorgevallen is. De makers van de sitcom willen de kijkers vooral het gevoel van vroeger teruggeven. Dus Grace is net gescheiden, woont weer bij Will, die óók net weer single is. Jack blijft de hele dag om zich heen kijken en Karen blijft de dronken Karen. Er is wel één dingetje anders: Rosario, de huishoudster van Karen, is niet meer van de partij. Actrice Shelley Morrison is met pensioen. 

TLC

Will & Grace is vanaf 28 september weer te zien in Amerika. En goed nieuws voor alle Nederlandse fans, want wij volgen heel snel daarna! TLC heeft de uitzendrechten van de nieuwe serie van zestien afleveringen binnengesleept. Het negende seizoen van Will & Grace is vanaf dinsdag 3 oktober elke week om 20:30 uur te zien bij de vrouwenzender. Inmiddels is Will & Grace ook al voor een tiende seizoen verlengd.