Oldschool Magnum P.I. fans hebben even de tijd gehad om te wennen aan het idee, maar moeten nu toch echt aan een nieuwe Thomas Magnum gaan geloven. In de reboot van de razendpopulaire serie uit de jaren ’80 treedt Jay Hernandez in de voetsporen van de legendarische Tom ‘Mustache’ Selleck. En CBS heeft beeld!

Article continues after the ad

In de trailer zien we de vertrouwde rode Ferrari gewoon weer terug, maar dan in een nieuw jasje. Wat ontbreekt is het Hawaïaanse overhemd, de classic jaren ’80 snor én de komma in de filmtitel (voor de kenners, eerst was het Magnum, P.I.). In ruil daarvoor wordt de privédetective in een strak shirt gestoken en heeft de epische snor plaatsgemaakt voor een minimaal ringbaardje. De reboot kiest dus duidelijk voor een geüpdatete versie.

Hoewel het geen makkelijke klus wordt het wereldwijde fenomeen met Selleck te overtreffen, geven we de nieuwe Magnum P.I. graag een kans. Maar mocht je de dvd-box uit de eighties toevallig in je kast hebben liggen, dan raden we je aan ‘m toch weer even af te stoffen.