matthijs van nieuwkerk gaat door

Het kan je niet ontgaan zijn: Matthijs Gaat Door is terug! Kijkers genieten ook dit jaar weer massaal van het programma… alhoewel ze na twee geweldige afleveringen nu toch een minpuntje gevonden hebben.

Matthijs Gaat Door vol muziek

Matthijs Gaat Door is Matthijs van Nieuwkerk zijn nieuwste tv-programma. In het programma speelt muziek een belangrijke rol. Kijk maar naar het indrukwekkende muzikale protest van vorige week. Ook vanavond was de tafel van Matthijs weer goed gevuld! Zo kwam De Dijk bijvoorbeeld hun 40-jarig bestaan vieren, en schoven Epke Zonderland en Lilianne Ploumen aan voor wat ‘humeurmanagement’. Klinkt goed, toch?

'Het publiek mag wel weer naar huis'

Jammer genoeg waren de kijkers van Matthijs Gaat Door deze week minder verrukt dan anders. Dat had echter niets met de gasten te maken… maar met het publiek! Voor het eerst werd het programma van Matthijs van Nieuwkerk namelijk opgenomen met publiek in de zaal en dat konden de kijkers niet waarderen. Ze vinden dat de aanwezigheid van publiek de “intieme sfeer” verpest. Daarom hopen ze dat Matthijs Gaat Door volgende week gewoon weer zonder “klapvee” op wordt genomen!

Article continues after the ad

Matthijs Gaat Door zie je elke zaterdag vanaf 21.35 uur op NPO1.

Meer muziek met Matthijs? De oud-DWDD-presentator heeft samen met Rob Kemps een serie gemaakt over Franse chansons. En geloof ons: Chansons! is leuker dan het klinkt!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.