Noem het gerust een horrorfilm met open einde: verslaggeefster Wendy Burch maakte een reportage over de zogeheten Ironman-competition, maar dat ging even faliekant mis.

Article continues after the ad

Ironman

Deze competitie wordt ieder jaar gehouden op Hermosa Beach, California. De spelregels zijn simpel: je rent een mijl, roeit een mijl en drinkt zo snel mogelijk een sixpack bier. Wie als eerste de finish over gaat zonder het goudgele gerstenat weer uit te spugen, wint de race. 

Sarah

Hoewel Wendy alles behalve gelukkig lijkt, gaat het in eerste instantie goed. De verslaggeefster weet een relatief aanspreekbare ‘atleet’ uit het publiek te vissen, maar het interview wordt al snel verstoord. Een meisje genaamd Sarah krijgt het moeilijk en bevlekt, als een soort hedendaagse Jackson Pollock, het Californische strand met haar maaginhoud.

Bizar schouwspel

Daarna gaat het goed mis: iemand anders houdt buiten beeld het bier niet langer binnen. De getatoeëerde held die de verslaggever aan het interviewen is, vangt als een soort menselijk schild het grootste gedeelte van het uitgekotste bier op, maar ook Wendy wordt vol in haar gezicht geraakt. Wat er daarna gebeurt is onduidelijk: het beeld wordt stopgezet en we horen enkel de horrorgeluiden van dit bizarre schouwspel.