Zet de (kook)wekker, want straks om 21:00 uur begint het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt!

Article continues after the ad

De eerste aflevering van het vijfde seizoen draait om het thema ‘Romantiek’. De tien nieuwe kandidaten worden hieronder alvast even kort voorgesteld.

Corrie, Gwenn, Hans, Heidi, Ine, Maarten, Marjolein, Nico, Rik en Vanessa zullen er de komende weken alles aan doen om de jury onvergetelijke baksels voor te schotelen. Noodweer, aanvallen met een plantenspuit, op hol geslagen golfkarretjes: niets houdt ze tegen!

Net als vorig seizoen neemt presentator André van Duin de honneurs waar voor Martine Bijl, die herstellende is van gezondheidsklachten. Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden zijn weer van de partij, als strenge doch rechtvaardige jury. Janny is zelfs jarig vandaag: reden voor de kandidaten om even een liedje te zingen!

De aftrap voor het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is om 21:00 te zien, op NPO1. Vanaf volgende week begint het bakprogramma ietsje vroeger: dan kun je om 20:25 uur inschakelen.

Voor kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van de vrolijke bakshow is er nog meer goed nieuws. Vanaf woensdag 6 september is ook Heel Holland Bakt: Smaakt Naar Meer weer terug. Vanaf 21:25 uur blikt André van Duin, op NPO1, met drie gasten terug op de vorige aflevering.