Fans met een Videoland-abbo hebben alle afleveringen waarschijnlijk al gebinged, maar voor iedereen zónder, is het vanaf vanavond dan ein-de-lijk tijd voor Soof seizoen 2!

Article continues after the ad

RTL 4 zendt vanaf vanavond wekelijks een gloednieuwe, heerlijk ongemakkelijke aflevering uit. Zorg dat je om 22:00 klaar zit en dan komt het helemaal goed! Goede timing ook: dan kun je van te voren nog even naar het superpopulaire De Luizenmoeder kijken.
 

 

Héél veel Soof

Soof-fans zitten de komende jaren gebakken. Volgens Fedja van Huêt praten de makers momenteel over een derde seizoen. Maar… dat is nog niet alles: ook ligt er een derde film op tafel. Je moet nog niet al te enthousiast worden. Volgens Fedja – zo vertelde hij aan NU.nl – zijn de plannen nog “heel vaag”. Hmm...

Seizoen 2

Even terug naar dit seizoen. Want: waar draait het eigenlijk om? Soof (Lies Visschedijk) krijgt een eigen kookprogramma en ontmoet de knappe regisseur Victor (Robert de Hoog). Ook Eddie komt in beeld, Soofs vader (gespeeld door Overspel-acteur Bert Luppes). En laten we Kasper (Fedja van Huêt) niet vergeten! De ex van Soof is er uiteraard weer bij.