Even een friendly reminder, mocht je het op een of andere manier zijn vergeten: het langverwachte vierde seizoen van politiefantasyserie Lucifer staat vanaf nu op Netflix!

En… dat is nog niet alles! Omdat het toch wel een dingetje was dat Netflix Lucifer redde van zijn ondergang, komt de streamingdienst ook met een speciale reunion-aflevering (kijk bij 'Trailers en meer').

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

we know you missed them. presenting the official #lucifer reunion special. link in bio

Een bericht gedeeld door Lucifer (@lucifernetflix) op

 

Effe bijpraten

Hierin praten onder meer de duivel himself (Tom Ellis), demoon Maze (Lesley-Ann Brandt), uiteraard agente Chloe Decker (Lauren German) én engel slash grote broer Amenadiel (D.B. Woodside) bij. Dit alles onder leiding van Dr. Linda Martin (aka actrice Rachel Harris).


Hoe zat het ook alweer?

Netflix stak ongeveer een jaar gelden een stokje voor de ondergang van Lucifer. Zender FOX had na drie seizoenen genoeg van de successerie en cancelde de heleboel. Hier zag de streamingdienst een gouden kans! En zie hier: seizoen 4 staat online.

Check de video hieronder voor een met spoilers gevulde recap van de hele reeks tot nu toe. Zo weet je precies hoe het ook alweer zat voordat je aan je binge-sessie begint!