Snel het overzicht kwijt? We've got you. Om je wat energie te besparen, hebben we de belangrijkste tv-premières van november voor je op een rij gezet. 

Vrijdag 2 november

The Voice of Holland (20:30 – RTL 4)

Nieuw seizoen, nieuw gezicht, nieuwe formule. Niet alleen haakt Lil’ Kleine aan bij de jury, dit keer mogen er bandjes meedoen.  

Zaterdag 3 november

Praat Nederlands met me (21:30 – RTL4)

Art Rooijakkers presenteert een gloednieuwe quiz voor liefhebbers der Nederlandsche taal. Captains Georgina Verbaan, Jeroom Snelders en Martijn Koning (die afwisselt met Pieter Derks) bestieren de teams.

 

Article continues after the ad

Zondag 4 november

Phillipe Geubels: Made in Belgium (RTL 4 – 21:30)

RTL’s favoriete belg, Phillipe Geubels, wordt nogmaals opgetrommeld om ons kaaskoppen van zuiderlijke grappen te voorzien.

 

Maandag 5 november

Alaska: The Last Frontier (Discovery – 21:30)

Waarom je in godsnaam in fucking Alaska zou gaan wonen? Het is ons een raadsel. Enfin, de mensen in The Last Frontier doen het gewoon.

 

Undress for Love (RTL 5 – 20:30)

Voor de liefde moet je door het slijk. Of gewoon naakt, zoals de deelnemers in dit nieuwe programma. RTL had moeite met deelnemers vinden, maar het is ze gelukt.

Woensdag 7 november

Rossana Kluivert on a Mission (TLC – 20:30)

BN’ers’ vliegen drones, ‘BN’ers’ beuken elkaar tot moes én ‘BN’ers’ redden honden. Rossana Kluivert reist naar Curaçao om voor eens en voor altijd een oplossing te vinden voor het straathonden-probleem.

 

Donderdag 8 november

SIX (FOX – 22:00)

De op waarheid gebaseerde Seal Team Six-serie. Graves en de SEAL’s zinnen op wraak. Gina Cline gaat op zoek naar het brein achter de aanslag.

 

Zaterdag 10 november

FC Emmen op 1 (NPO 1 – 22:00)

Provocateur Rutger Castricum maakte een docuserie over het toenemende succes van FC Emmen, die zich bijzonder goed staande weet te houden in de Eredivisie.

 

Sanne Wallis de Show (NPO 1 – 22:00)

Sanne Wallis de Vries dendert door het nieuws. Geheel op eigen wijze natuurlijk.

 

Zondag 11 november

Screentest – Finale (RTL 4 – 20:00)

De jury, bestaan uit Robert ten Brink, Bridget Maasland en Ron Brandsteder bepalen vandaag wie hét nieuwe presentatietalent van Nederland is.

 

De weg naar het miljoen (RTL 4 – 21:30)

RTL belooft een gloednieuwe, spectaculaire gameshow waarin het decor van de studio zich aanpast naar het thema van de vragen. Wat dit precies inhoudt? Only one way to find out.

Maandag 12 november

Het Sinterklaasjournaal (NPO 3 – 18:00)

Rode mijters, pepernoten, cadeautjes, Diewertje Blok, pieten en een hoop schuimbekkende Hollanders: Het Sinterklaasjournaal gaat weer van start!

 

Freek in het wild (NPO 3 – 18:15)

Freek Vonk is terug met het zevende seizoen van Freek in het Wild, waar ‘ie (jawel) voor een zevende keer de rimboe intrekt om giftige dieren aan te raken.

 

Dinsdag 13 november

Floortje en de ambassadeurs (NPO 1 – 22:20)

Floortje Dessing krijgt exclusieve toegang tot de Nederlandse ambassades voor een unieke kijk achter de schermen.

 

Impossible Builds (Discovery – 21:30)

Een knallende docuserie over ambitieuze architecten en hun schijnbaar onmogelijke bouwsels.

 

Woensdag 14 november

Genaaid (NPO 3 – 20:30)

Geen schokkende shit of drama, maar vijf modeontwerpers die zelf eigen collectie uitbrengen. Er is echter één belangrijke eis: de kleding moet van A tot Z zélf worden gemaakt. Jennifer Hoffman doet de presentatie.

Het leven is een jurk (NPO 3 – 21:15)

Beroemde Nederlandse fashiondesigners als Jan Taminiau, Bas Kosters en Ronald van der Kemp maken samen met bekende Nederlandse vrouwen de jurk van hun leven. In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centraal.

 

Donderdag 15 november

Ik wil een kind (NPO 1 – 22:25)

Lauren Verster volgt twee jaar lang stellen én singles die graag een kind op deze aarde willen zetten. Een aardige struggle, zo blijkt.

 

The Cry (BBC First – 22:00)

In The Cry reist het stelletje Joanna en Alistair af naar Australië om te vechten voor de voogdij over de dochter van Alistair. Maar dan slaat het onheil toe.

 

Vrijdag 16 november

Bizarre Foods: Delicious Destinations (Discovery – 21:30)

Andrew Zimmerman reist af naar exotische locaties om daar beroemde, lokale gerechten te proberen. Je denkt dit al tweehonderdduizend keer eerder te hebben gezien, en dat is ook zo.

 

Zaterdag 17 november

Aankomst Sinterklaas (NPO – 12:00)

Rode mijters, pepernoten, cadeautjes, een stoomboot, pieten en een hoop schuimbekkende Hollanders: Sinterklaas is weer in het land!

 

Major Crimes (Net5 – 22:50)

Major Crimes, die criminele zaken van formaat afhandelt, werkt in dit gloednieuwe seizoen samen met Justitie om verdachten van misdaden achter de tralies te krijgen.

Zondag 18 november

Het zijn net mensen (RTL 4 – 20:00)

Een gezellig quiz met een dierlijke inslag, precies zoals jullie gewend zijn. Humberto blijft bij deze wél presenteren, overigens. In Waar is de Mol? praatte de presentator nog openhartig over zijn vertrek.

 

Ex on the Beach: Double Dutch (MTV – 22:00)

Oliedomme deelnemers wagen zich weer aan het spelletje dat immer slecht afloopt: op een zonnige ‘verrassingsvakantie’ met je ex. Leedvermaak ten top.

 

Dinsdag 20 november

Mag ik jullie oma zijn (SBS6 – 20:30)

In Mag ik jullie oma zijn volgen we ouderen die behoefte hebben aan meer gezelschap. Ze worden gekoppeld aan gezinnen die hen met open armen ontvangen.

 

Donderdag 23 november

André Hazes: Ik haal alles uit het leven (SBS6 – 20:30)

Is ‘ie weer hoor, onze André. Vorig jaar liep het nog stroef met zijn grote liefde Monique, maar nu lijkt alles weer koek en ei. Aaawwwww.

 

Vrijdag 23 november

How to be Gay (NPO 1 – 21:05)

Margriet van der Linden gaat op onderzoek uit. Centrale vraag: hoe het staat met de acceptatie van homoseksualiteit over de hele wereld?

 

Zaterdag 24 november

RTL 7 Darts: Players Championship Finals (RTL 7 – 18:00)

Mannen; bier; one-hundred-and-eighty! Dat kan maar één ding betekenen: darts.

 

Man with a Plan (Veronica – 18:40)

Comedyserie over Adam, vader van 3, die het huishouden gaat doen omdat zijn vrouw na 13 jaar weer aan het werk gaat. Want werkende vaders zijn anno 2018 mega ongewoon - en dus hilarisch… ahem.

 

Glory (Veronica – 22:00)

Zweimal sport! Op Veronica zie je 24 november hoe een stel kleerkasten elkaar de hersens inbeukt.

 

Oh, wat een jaar! (RTL 4 – 20:00)

Drie gezichten, één formule. Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaan terug in de tijd met wisselende gasten.

 

Zondag 25 november

Sahara (NPO 2 – 20:15)

Bram Vermeulen doorkruist de Sahara van west naar oost en van de Atlantische Oceaan tot de Rode Zee.

 

Maandag 26 november

Tygo in de GHB (NPO 3 – 21:20)

Acteur Tygo Gernandt duikt de wereld in van GHB, een goedje dat veelal gebruikt wordt op het platteland.

 

2Doc: Doof Kind (NPO 2 – 20:55)

Prachtige docu over de dove Tobias. Een must voor iedereen die zich wel eens heeft afgevraagd hoe het is om doof te zijn.

 

Woensdag 28 november

LOÏS (NPO 3 – 20:30)

Loïs Elzinga (Noortje Herlaar) werkt als rechercheur bij de Alkmaarse politie en krijgt elke week met een nieuwe, complexe zaak te maken. Gebaseerd op boeken Simone van der Vlugt.

 

The Resident (FOX – 20:35)

Ziekenhuisserie over een net afgestudeerde man die in een wel héél hectisch ziekenhuis aan de bak gaat als arts.

 

Vrijdag 30 november

Erica op Reis (NPO 1 - 21:30)

Aan de oostkust van Brazilië, waar in de loop van de eeuwen miljoenen Afrikaanse slaven aan land zijn gebracht, duikt Erica Terpstra de Afrikaanse wortels van het land in.