Torrentpiraatjes downloadden in 2018 weer massaal series. En voor het eerst in zes jaar gaat niet Game of Thrones, maar The Walking Dead aan kop als meest illegaal gedownloade show van het jaar!
 

Article continues after the ad

Game of Thrones komt niet in de top 10 voor, zo meldt Torrentfreak. Niet gek natuurlijk: we kregen dit jaar geen nieuwe afleveringen (het wachten duurt lang…). The Walking Dead knalt in 2018 dus door naar de eerste plek. En dat is ook niet gek: we kregen gloednieuwe slechteriken, Maggie verliet plotseling de show én Rick ging, nou ja, dat weten we nog steeds niet.
 

 

Top 10

Verder kruipt ook The Flash een plekje omhoog: van 3 naar 2. Dat had vast te maken met die te gekke 100e aflevering! Ook The Big Bang Theory, die een emotioneel einde tegemoet gaat, schiet omhoog: van 4 naar 3. Check hieronder de rest van de top 10!
 

  1. The Walking Dead
  2. The Flash
  3. The Big Bang Theory
  4. Vikings
  5. Titans
  6. Arrow
  7. Supernatural
  8. Westworld
  9. Legends of Tomorrow
  10. Suits

Titans

Heel veel superheldenshows, zoals je ziet. Ben je onderhand ook wel benieuwd naar Titans (plek 5)? Je hoeft gelukkig niet zo heel lang meer te wachten: seizoen 1 van DC’s superheldenshow komt in januari naar Netflix!