Nienke uit Boer Zoekt Vrouw BZV 2020

De liefde tussen Nienke en boer Jan leek in de vorige aflevering van Boer Zoekt Vrouw beklonken. De Noord-Hollandse gaf nog net geen licht toen Jan voor haar koos. Zij liet haar verovering dan ook vol trots zien aan haar familie. Kat in het bakkie, zou je denken. Maar tijdens de citytrip pakken zich donkere wolken samen boven het kersverse koppel uit BzV. Letterlijk en figuurlijk!
 


Diepe kloof

In een fragment uit de komende aflevering van Boer Zoekt Vrouw is te zien hoe Jan en Nienke gedachten uitwisselen over hoe ze hun toekomst samen zien. En daarbij heeft het geluk en vertrouwen van vorige week plaatsgemaakt voor twijfel en onzekerheid. Nienke voelt een lichte teleurstelling bij Jan, die zou zijn veroorzaakt omdat de Noord-Hollandse de boot een beetje lijkt af te houden. Dit verschil in golflengte lijkt een diepe kloof te slaan tussen de tortelduifjes. Het zou toch jammer zijn als het koppel de eindstreep niet zou halen, want kijk nou zelf!Vonken

Nienke en Jan zijn trouwens niet het enige stel in Boer Zoekt Vrouw waarbij de twijfel toeslaat tijdens de citytrip. In een eerder fragment zagen we al dat de vonken tussen de spontane Angela en de nuchtere boer Geert er ook al niet bepaald afvlogen. En ook bij Karine en Geert Jan kan de vlag nog niet uit. Wij zetten ons geld dan ook op Bastiaan en Milou. Kijk, zo doe je dat!
 

Article continues after the ad