Afgelopen zaterdag ging er een enorme schok door Wie is de Mol?-kijkend Nederland. Nielson stal een joker van Evelien, wisselde die om met een onbruikbare variant en… Evelien vloog eruit! Vanochtend ontmoetten ze elkaar weer, live op Radio 10.

Article continues after the ad

Nielson trad op in de show van Gerard Ekdom. Die laatste zag zijn kans schoon en regelde een meeting met zijn slachtoffer. Evelien de Bruijn gaat namelijk aan de slag als sidekick voor Ekdom in de Morgen en was dus in de buurt. Toevallig! Dat ging zo:
 

 

Het OM

Ja, ze zeggen dat het allemaal weer koek en ei is. Maar die hug voelde wel een beetje geforceerd en die ‘GODVERDOMME!’ van Evelien kwam er nogal eerlijk uit. De WIDM-gekte bereikte in ieder geval een kookpunt. Zelfs het Openbaar Ministerie moest in actie komen door die gigantische naaistreek van Nielson.

Sneaky

Alle ophef gemist? No worries. Dit filmpje laat namelijk haarfijn zien hoe Nielson zijn sneaky plannetje uitvoerde. Een Wie is de Mol?-actie voor in de geschiedenisboeken. Nog een paar dagen wachten en dan barst de bom mogelijk opnieuw: wat doen de medekandidaten als ze erachter komen dat één van hun gewoon jokers jat? 

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 te zien op NPO 1.