Nicolette van Dam

Presentatrice, influencer en horeca-onderneemster Nicolette van Dam is "echt heel boos". Afgelopen nacht kwamen er vandalen langs bij haar brasserie in Amsterdam en de kerstbomen moesten het ontgelden...

Article continues after the ad

"Ongelofelijk... Heb hier geen woorden voor", schrijft een furieuze Nicolette op haar Insta-stories. "Ben echt heel boos. En dat ben ik niet zo snel. Wat er vannacht bij de Brasserie is gebeurd is schandalig."

Bomen kapot getrapt

Vandalen vonden het nodig de kerstbomen te vernielen. Dat gaat Nicolette echt veel te ver. "De horeca heeft het al zo zwaar! Ze moeten zich schamen!" Ze wil dat de daders - die op camerabeelden staan - zich melden. "Beetje dom dit. We verwachten op z'n minst excuses en anders nemen we vervolgstappen." In Nicolette's nieuwste insta-filmpjes zien we dat er inmiddels iemand is gearriveerd om de boompjes weer op te lappen.

Nicolette in The Masked Singer

De laatste keer dat we Nicolette zagen, ging het er vrolijker aan toe! Toen bleek dat ze wekenlang in het Panter-kostuum van The Masked Singer zat. Daarover gesproken: over een paar weken krijgen kijkers weer een stel nieuwe hysterische kostuums voorgeschoteld. RTL 4 zendt met oud en nieuw een heuse The Masked Singer-special uit en wij voorspelden alvast wie er in de nieuwe pakken zitten!