Nicolette Kluijver op de rode loper bij The Witcher

Expeditie Robinson-presentatrice Nicolette Kluijver is nog niet gescheiden van haar ex Joost Staudt.

Article continues after the ad

Dat onthult de RTL-ster in Vrouw. In februari maakten de twee bekend dat ze niet uit hun huwelijkscrisis kwamen en dat het over was met de liefde. Maar ze zijn dus officieel niet gescheiden.

Niet gescheiden

Nicolette geeft aan dat zij en Joost uit elkaar zijn, maar van een scheiding is dus nog geen sprake. "Wat zal ik zeggen, het is eigenlijk heel rustig vanaf het moment dat we dat nieuws (over hun breuk, red.) naar buiten hebben gebracht. Er is weinig veranderd. De kinderen merken er ook niet zoveel van, want we zijn nog steeds goed met elkaar."

Modern Family

Joost en Nicolette vormen nog steeds een gezin. "We zijn zelfs nog als gezin op vakantie geweest." En hun kids blijven gewoon op één plek wonen, namelijk op de boerderij van hun ouders. Maar: "Joost en ik wisselen elkaar af en wonen dan tijdelijk op een andere locatie in de buurt. We functioneren nog steeds als gezin. Het is echt een modern family". De reden van hun breuk? Dat had mede te maken met Nicolette's strijd tegen longkanker. "Het was denk ik lastig om elkaar terug te vinden na zo’n hobbelige weg. In zo’n heftige situatie kun je elkaar óf heel stevig vasthouden óf je raakt elkaar kwijt. Dat laatste is gebeurd, we zijn elkaar gewoon kwijtgeraakt."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn grote liefdes ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op


Gezin van Nicolette Kluijver en Joost Staudt

Nicolette's man Joost Staudt is plastisch chirurg. Ze trouwden in 2012 en kregen drie kinderen: Isabella (7) en de tweeling Jesse en Ana-Sofia (5).