Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver in Expeditie Robinson 2019

Deze week kwam het treurige nieuws naar buiten dat er dit jaar toch geen nieuw seizoen van Expeditie Robinson gaat komen. Dit was uiteraard niet alleen voor de trouwe fans een domper, maar ook voor de presentatoren! 

Article continues after the ad

Nicolette Kluijver liet deze week al bij RTL Boulevard weten dat ze teleurgesteld was. "De koffers waren bij wijze van spreken al bijna gepakt en de vaccinaties deden nog pijn", legde ze uit. Helaas was het op de Filipijnen vanwege het aanhoudende coronavirus niet veilig genoeg, waardoor RTL wel moest besluiten om de opnames uit te stellen.

Palmboompje klimmen

Expeditie Robinson zal dus voor het eerst in jaren niet te zien zijn in september en dat lijkt nu pas echt bij Nicolette door te dringen. "Het moment dat je je pas echt realiseert dat je Robinson intens mist", schrijft ze bij een hilarische foto op haar Instagram. Bekijk 'm hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het moment dat je je pas echt realiseert dat je Robinson intens mist..... 🌴

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op


Kokosnoot

Medepresentator Kaj Gorgels heeft nadat het nieuws naar buiten kwam niet gereageerd, maar daar komt nu verandering in. Onder de foto van Nicolette laat hij op zijn eigen humoristische manier weten dat hij het gevoel van Nicolette herkent. "Ik sta hier op een voetbalveld met een kokosnoot... net mijn teen gebroken. Dit gaat mis!" Wie echter ver verwijderd wil blijven van dat tropische eiland is Soundos El Ahmadi. De stand-upcomedian die in 2017 heel verrassend de finale wist te bereiken, laat namelijk ook van zich horen: "Ik mis het voor geen meter." Dan weten we dat ook weer!