Nicolette Kluiver op de première van Netflix-serie The Witcher

De week na Valentijnsdag is keihard. We zijn pas halverwege, maar konden tot nu toe al drie BN'er-breuken betreuren: Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky zijn uit elkaar gegaan, 'Brazes' is niet meer en Nicolette Kluijver heeft haar huwelijkscrisis helaas niet overwonnen. Cupido, wat doe je?!

Article continues after the ad

RTL-ster Nicolette bevestigde deze week zelf aan Story dat het over en uit is tussen haar en man Joost Staudt. Vorig jaar kondigde ze de breuk al aan, maar toen was er nog geen sprake van een echtscheiding. Nu wel.

Gescheiden

De Expeditie Robinson-presentatrice is openhartig. "Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt. Het wordt ook steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan", zo vertelt ze. "Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder. We zijn nu als gezin in Oostenrijk. Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn grote liefdes ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Gezin van Nicolette Kluijver en Joost Staudt

Nicolette's man Joost Staudt is plastisch chirurg. Ze trouwden in 2012 en kregen drie kinderen: Isabella (7) en de tweeling Jesse en Ana-Sofia (5). "Nicolette woont vanaf nu in haar eigen huis. Joost blijft in hun oude, gezamenlijk woning", verklapt een bekende van Nicolette aan Story.