Nicolette Kluijver en Joost Staudt in zwarte kleding tijdens het Televizier gala

Trouble in Paradise: Expeditie Robinson en RTL Boulevard-presentatrice Nicolette Kluijver gaat scheiden van haar man Joost Staudt.

More content below the advertising

Dit maakte De Telegraaf bekend. In eerste instantie kwam Kluijver zélf met het nieuws naar buiten. Op instagram postte ze een afbeelding met de veelzeggende tekst: “Sometimes, the best thing you can do for someone you love, is to let them go…” Wijst dit op Nicolette Kluijver en Joost Staudt zelf?
 

Foutje van Nicolette Kluijver

Misschien was dit niet helemaal de bedoeling? Kluijver verwijderde de foto. Later vandaag komt haar management met een statement. Na Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn Nicolette Kluijver en Joost Staudt het tweede showbizzkoppel deze week dat door een moeilijke periode gaat…

Gezin van Nicolette Kluijver en Joost Staudt

Nicolette's man Joost Staudt is plastisch chirurg. Ze trouwden met elkaar in 2012 en kregen drie kinderen: Isabella (6) en de tweeling Jesse en Ana-Sofia (4). Momenteel doen Nicolette en Joost er nog alles aan om het gezin bij elkaar te houden. Er is na een aantal maanden nog steeds geen sprake van een echtscheiding. Nicolette Kluijver en Joost Staudt zijn zelfs samen met het gezin op wintersportvakantie geweest in februari.

Expeditie Robinson

Sinds deze week weten we óók wie Nicolette komend seizoen gaat vergezellen op het Robinson-eiland nadat Dennis Weening de zak kreeg. Kaj Gorgels is de gelukkige! Meer nieuws over de relatie van Nicolette Kluijver en Joost Staudt lees je als eerste op Superguide.